• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشورت مهم و فوری

realtime

Registered User
لایک‌ها
20
بچه ها من لیسانس مکانیک دارم . الان 33 سالمه . معدلم ناپلئونی بوده .
الان سر یه دوراهی موندم که چکارکنم؟؟؟
یه راه اینه : ادامه تحصیل و خوندن برای مدیریت کارافرینی و قبولی در ارشد چون من ریاضی و زبانم خوبه و البته هدفم کسب درامد از این راه بعلاوه شان اجتماعی
یه راه دیگه : تلاش روزانه جهت کسب درامد اینترنتی
ناگفته نمانه الان تا ساعت 2 کاار اداری دارم ولی درامدش به لعنت خدا هم نمی ارزه!!!
تخصصی تجربی من تعمیرات موبایل به صورت حرفه ای در زمینه نرم افزارهای موبایل وانواع باکس هستش .

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سن شما الان میطلبه که دنبال یک حرفه درست حسابی و تضمین درامد اینده زندگیتون باشید باتوجه به معدل ناپلئونی خواندن برای ارشد ممکن هست یکسال عمر شما رو هدر بده پیشنهاد میکنم اولویت رو روی یک شغل اینده دار و کسب درامد بزارید و درکنارش برنامه ریزی کنید برای زمان های خالی که میتوانید و یکسال سختی بکشید برای ارشد بخوانید و نهایتا در ارشد هم میتوانید روی پیام نور و غیرانتفاعی و مجازی حساب باز کنید

ارشد هم اگر براش برنامه ای دارید سمتش برید فرضا این سئوال رو بکنید من الان سه سال گذشته و ارشد هم گرفتم خب با این مدرک چیکار میخوام بکنم ؟ چیکار میتوانم بکنم ؟ هدفم از گرفتنش چی بود ؟

realtime

Registered User
لایک‌ها
20
سن شما الان میطلبه که دنبال یک حرفه درست حسابی و تضمین درامد اینده زندگیتون باشید باتوجه به معدل ناپلئونی خواندن برای ارشد ممکن هست یکسال عمر شما رو هدر بده پیشنهاد میکنم اولویت رو روی یک شغل اینده دار و کسب درامد بزارید و درکنارش برنامه ریزی کنید برای زمان های خالی که میتوانید و یکسال سختی بکشید برای ارشد بخوانید و نهایتا در ارشد هم میتوانید روی پیام نور و غیرانتفاعی و مجازی حساب باز کنید

ارشد هم اگر براش برنامه ای دارید سمتش برید فرضا این سئوال رو بکنید من الان سه سال گذشته و ارشد هم گرفتم خب با این مدرک چیکار میخوام بکنم ؟ چیکار میتوانم بکنم ؟ هدفم از گرفتنش چی بود ؟
راستش هدف من توارشد فقط و فقط مرکز تهران هستش که رتبه زیر 50 میخواد
اگر کارت پایان خدمت و یه کم پول داری یه مغازه برای تعمیرات موبایل اجاره کن
کارت پا یا ن خدمت دارم ومغازه هم تو 4 سال گذشته مال بابام بود ولی الان دادمش اجاره چون مغازه اگر تو احمدآباد یا چهارراه مدرس مشهد باشه خوب میچرخه بدلیل رفت و امد زیاد

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اگر رتبه زیر 50 و ارشد توی یکی از دانشگاه ها دولتی معتبر تهران قبول بشی و بخوانی مزیت خوبی برای خیلی از استخدام ها میتونه باشه و مدرک معتبری هست
ولی نمی خوام ناامیدت کنم با معدل ناپلئونی شاید سال اول قبول نشی مجدد هم بخوانی سال دوم انشاا... قبول بشی بعدش دوسال هم ارشد رو سریع بخونی نهایتا توی 37 یا 38 سالگی ارشد داری !

یکمی بنظرم دیره ولی اگر پشتکار داری و میدونی میتونی قبول بشی بنظرم ارزشمنده

all of

Registered User
لایک‌ها
416
کار اداریت چیه؟درآمدت چقدره از این کار؟
با مدرک ارشد میخوای چه کنی؟ شغل خوب تضمین شده است با مدرک ارشد؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بحث خوبیه امیدوارم راهگشا باشه.

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
چرا دو تا تاپیک زدی ؟ آدرس سایتهاتو بفرست تا راهنماییت کنم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چرا دو تا تاپیک زدی ؟ آدرس سایتهاتو بفرست تا راهنماییت کنم

دوست من تایپیکها شبیه همند ولی استارتها و رشته های تحصیلیشون هم متفاوته ،اون آقا سایت داره ولی این آقا حرفه تعمیر موبایل . منم اول فکرکردم یه نفرن ولی دیدم دوتا موضوع مختلفند

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
بستگی داره در کار موبایل ، کار در نت ، درس خوندن چه قدر وارد هستین ، چه قدر علاقه دارید ، چه قدر سرمایه دارید ، چه قدر وقت دارید
همه ی فاکتور ها رو در نظر بگیرید و راهتونو انتخاب کنین

بالا