- نوشتهها
- 1,842
- لایکها
- 296
سلام
دوستان بنده دنبال بهترین مجموعه آموزشی یا.... قرآنی و مذهبی هستم برای کادو دادن که شرایط زیر را داشته باشه:
حتما مناسب باشه برای کسی که انگلیسی زبانه (ترجمه یا قرائت انگلیسی داشته باشه)
جامع و کامل باشه
بسیار زیبا و گرافیکی باشه
شکیل باشه برای کادو فرستادن
ترجمه های فارسی هم حتما داشته باشه
و....
در کل بهترین باشه ترجیحا قفلش هم تلفنی نباشه که اون بنده خدا خارجه دسترسی نداره به خط ایران!
+
ضمنا دنبال یه مجموعه ی نهج البلاغه هم هستم که مشخصات بالا را داشته باشه و کامل و جامع باشه
دوستان لطفا لینک سایت اصلی + قیمت یا لینک خریدش را هم قرار بدن ممنون میشوم
خودم قبلا سلیم را داشتم زیاد جالب نبود میخوام بدونم از اون کاملتر و زیبا تر هم هست که طرف مقابل را جذب کنه:blink: شنیدم سلام خوبه ولی نداشتم و ندارم دوستان لطفا راهنمایی کنند بهترین مجموعه ی دنیا را میخوام تو این زمینه
سپاس
دوستان بنده دنبال بهترین مجموعه آموزشی یا.... قرآنی و مذهبی هستم برای کادو دادن که شرایط زیر را داشته باشه:
حتما مناسب باشه برای کسی که انگلیسی زبانه (ترجمه یا قرائت انگلیسی داشته باشه)
جامع و کامل باشه
بسیار زیبا و گرافیکی باشه
شکیل باشه برای کادو فرستادن
ترجمه های فارسی هم حتما داشته باشه
و....
در کل بهترین باشه ترجیحا قفلش هم تلفنی نباشه که اون بنده خدا خارجه دسترسی نداره به خط ایران!
+
ضمنا دنبال یه مجموعه ی نهج البلاغه هم هستم که مشخصات بالا را داشته باشه و کامل و جامع باشه
دوستان لطفا لینک سایت اصلی + قیمت یا لینک خریدش را هم قرار بدن ممنون میشوم
خودم قبلا سلیم را داشتم زیاد جالب نبود میخوام بدونم از اون کاملتر و زیبا تر هم هست که طرف مقابل را جذب کنه:blink: شنیدم سلام خوبه ولی نداشتم و ندارم دوستان لطفا راهنمایی کنند بهترین مجموعه ی دنیا را میخوام تو این زمینه
سپاس