• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

..-- درخواست معرفی سایت هایی که به ترافیک فیک (هیت لیپ، ججینگ لینگ و ...) پرداختی دارن (فوری) --..

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
با سلام خدمت وبمستران و دوستان عزیز پرشین تولز.
من تو سایت otohits حدود 300.000 پوینت معادل 30.000 بازدید 10 ثانیه ای دارم. (داره رو vps بیشتر هم میشه.)
توی redsurf.ru هم که فقط برای youtube ترافیک میگیرن هم یه 10.000 بازدید 15 ثانیه ای دارم.

حالا میخواستم بفهمم میشه با گوگل ادسنس یوتیوب بازدید از یکی از این سایت ها فرستاد؟
یا با سایت های cpm ترافیک فیک ارسال کرد؟
اگه از youtube adsense میشه چجوری باید پولمو نقد کنم؟
میشه به دوستان قسمت ارزمجاری بگم برام نقد کنن؟ مطمئنن؟
اگه روش دیگه ای هم میشناسید که بشه این ترافیک رو تبدیل کرد لطفا معرفی کنید...!

لینک ریفرالتون رو معرفی کنید استفاده میکنم.

اینا اونایی هست که پیدا کردم:

اولین سایت: (برای ثبت نام کلیک کنید)
توضیحات: برای این سایت بازدید های 50 ثانیه ای بفرستید و اگر از اتوهیتز استفاده میکنی بازدید هارو 25 ثانیه ای بفرستید ولی گزینه hide reffer را بزنید.

دومین سایت: (برای ثبت نام کلیک کنید)
توضیحات: برای این سایت بازدید های 70 تا 75 ثانیه ای بفرستید...! این یک کوتاه کننده لینک است یک لینک کوتاه کنید و شروع به کسب درآمد کنید...!

با تشکر مهدی

Last edited:

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
براى فرستادن ترافيک بهتره از hitleap استفاده کنى چون ترافيک ها واقعى هستند و معمولا تاثير بيشترى نسبت به otohit دارن . من يه مدت براى اين موضوع تحقيق ميکردم که به نظرم بهترين کار فروش خود ترافيک هست چون سايت هايى که استفاده از اين سايتا رو براى فرستادن ترافيک مجاز کردن پرداختيشون خيلى کمه و اونايى هم که ممنوع کردن بعضى مواقع که سورس ترافيکو مخفى کنى ممکنه متوجه نشن ولى ريسک داره چون يه وقت ميبينى وقت برداشت بلاکت ميکنن . توى Otohit ميشه سورس هاى مختلف انتخاب کرد ولى کلا کيفيت ترافيک ها به اندازه hitleap نيست . hitleap هم جديدا اين امکانو داده که سورس ترافيکو مخفى کنى .
اگر توى سايت hitleap عضو نيستى و اگر تمايل داشتى با لينک من عضو شو
https://hitleap.com/by/missykatie
موفق باشى

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
براى فرستادن ترافيک بهتره از hitleap استفاده کنى چون ترافيک ها واقعى هستند و معمولا تاثير بيشترى نسبت به otohit دارن . من يه مدت براى اين موضوع تحقيق ميکردم که به نظرم بهترين کار فروش خود ترافيک هست چون سايت هايى که استفاده از اين سايتا رو براى فرستادن ترافيک مجاز کردن پرداختيشون خيلى کمه و اونايى هم که ممنوع کردن بعضى مواقع که سورس ترافيکو مخفى کنى ممکنه متوجه نشن ولى ريسک داره چون يه وقت ميبينى وقت برداشت بلاکت ميکنن . توى Otohit ميشه سورس هاى مختلف انتخاب کرد ولى کلا کيفيت ترافيک ها به اندازه hitleap نيست . hitleap هم جديدا اين امکانو داده که سورس ترافيکو مخفى کنى .
اگر توى سايت hitleap عضو نيستى و اگر تمايل داشتى با لينک من عضو شو
https://hitleap.com/by/missykatie
موفق باشى
سلام هیت لیپ عضوم.
ولی واقعا زورم میده برم آپگریدشو بخرم.
بدون آپگرید هم که دیگه هیججی

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
درسته otohits کیفیت چندانی نداره...!
اصن کیفیت نداره...! ولی simplyptp روش خوب کار میکنه.

موفق باشید

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
در کل به درد نمی خوره
چون در بهترین حالت فقط شماره بازدید فیلم رو بالا می بره ولی ادسنس چیزی به شما نمیده و حتی امکان داره اکانتت رو ساسپند کنه چون ترافیکت فیک هست و اینا از روی رفتار ترافیکت می فهمن که فیک هست ولی هیت کانتر یوتوب شاید نفهمه و بشمره که اون هم یه مشکل دیگه درست می شه و این هست که کیفیت فیلم فوق العاده از نظر یوتوپ پایین میاد چون فیلمت User Engagement خیلی پایینی داره نسبت به تعداد بازدید کننده ها و نتیجه اش این میشه که به صورت طبیعی دیگه فیلم بازدید نمیگره

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
خب دوستان دیگه نیازی نیست.
خودم یه راه توپ پیدا کردم....! دمتون گرم.

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
اگر تمایل داشتی با ما هم در میون بزار

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
در کل به درد نمی خوره
چون در بهترین حالت فقط شماره بازدید فیلم رو بالا می بره ولی ادسنس چیزی به شما نمیده و حتی امکان داره اکانتت رو ساسپند کنه چون ترافیکت فیک هست و اینا از روی رفتار ترافیکت می فهمن که فیک هست ولی هیت کانتر یوتوب شاید نفهمه و بشمره که اون هم یه مشکل دیگه درست می شه و این هست که کیفیت فیلم فوق العاده از نظر یوتوپ پایین میاد چون فیلمت User Engagement خیلی پایینی داره نسبت به تعداد بازدید کننده ها و نتیجه اش این میشه که به صورت طبیعی دیگه فیلم بازدید نمیگره
اگر تمایل داشتی با ما هم در میون بزار
سلام. از خدا که پنهون نیست چرا از شما پنهون باشه...!؟؟
اینا اونایی هست که پیدا کردم:

اولین سایت: (برای ثبت نام کلیک کنید)
توضیحات: برای این سایت بازدید های 50 ثانیه ای بفرستید و اگر از اتوهیتز استفاده میکنی بازدید هارو 25 ثانیه ای بفرستید ولی گزینه hide reffer را بزنید.

دومین سایت: (برای ثبت نام کلیک کنید)
توضیحات: برای این سایت بازدید های 70 تا 75 ثانیه ای بفرستید...! این یک کوتاه کننده لینک است یک لینک کوتاه کنید و شروع به کسب درآمد کنید...!

بالا