meysammagical
Registered User
- نوشتهها
- 170
- لایکها
- 0
سلام
چند روز پیش اومدم با سی دی بوتیبل Acronis حجم درایو C رو زیاد کنم بعد از اتمام کار وقتی سیستم رو ریست کردم تا بیاد بالا دیگه نیومد تو ویندوز
مجبور شدم ویندوز رو دوباره نصب کنم که وقتی اودم تو ویندوز دیگه خبری از 2 تادرایو دیگه نبود
با کلی اینور و اونور درایوهارو آوردم ولی دیگه اطلاعاتی توشون نبود
با نرم افزارهای زیر اطلاعات رو خواستم برگردونم ولی این نرم افزارها هی کدوم اطلاعات رو مثل روز اول نمیاره و همه رو به یه صورت دیگه میاره
مثلا فایلهای زیپ شده رو تو یه فایل جدا با اسامیی که خودش شماره گذاری کرده میاره یا فایلهای تصویری و صوتی و عکسهارو هم به همین صورت میاره
یه نرم افزاری میخوام که این فایلهارو مثل روز اول که روی هارد بودن بیاره
نرمافزارهایی که استفاده کردم
recovery my file
R-Studio
Data Recovery wizard
active file recovery
ممنون میشم دوستتان راهنمایی کنند
چند روز پیش اومدم با سی دی بوتیبل Acronis حجم درایو C رو زیاد کنم بعد از اتمام کار وقتی سیستم رو ریست کردم تا بیاد بالا دیگه نیومد تو ویندوز
مجبور شدم ویندوز رو دوباره نصب کنم که وقتی اودم تو ویندوز دیگه خبری از 2 تادرایو دیگه نبود
با کلی اینور و اونور درایوهارو آوردم ولی دیگه اطلاعاتی توشون نبود
با نرم افزارهای زیر اطلاعات رو خواستم برگردونم ولی این نرم افزارها هی کدوم اطلاعات رو مثل روز اول نمیاره و همه رو به یه صورت دیگه میاره
مثلا فایلهای زیپ شده رو تو یه فایل جدا با اسامیی که خودش شماره گذاری کرده میاره یا فایلهای تصویری و صوتی و عکسهارو هم به همین صورت میاره
یه نرم افزاری میخوام که این فایلهارو مثل روز اول که روی هارد بودن بیاره
نرمافزارهایی که استفاده کردم
recovery my file
R-Studio
Data Recovery wizard
active file recovery
ممنون میشم دوستتان راهنمایی کنند