سلام
دوست عزيز بحث اش خيلي مفصله من يادمه سرور جديد که گرفته بودم همون اول يک ست کامل ايميل براي تقريباً دو هزار کاربر انجمن خودم فرستادم در انجمن بعد ديدم که سايت من کلاً به يک لينک ديگه مي ره و نوشته suspand
و متوجه شدم قضيه چيه به من هم اخطار داده شد که تکرار نشه بعد از 24 ساعت سايت باز شد
البته بنده قصد بدي نداشتم ولي خوب هيچ سروري اجازه اين کار رو نمي ده
در ضمن شما اگه سرور اختصاصي هم بگيريد يعني ماهيانه هزاران تومان هزينه سرور بدهيد باز هم شرط مي کنند که ارسال اسپم و ايميل نداشته باشيد و خلاصه چون در خارج از کشور غير قانوني هست در نتيجه سريع سرور بسته مي شه و نکته ديگه اين که همه سرور رو اشغال مي کنه و ram سرور اشغال مي شه
دوست عزيز من از راهي که انجام مي دهم يه خورده سکرت هست يعني اين که اگه هم بگم چه شکلي هست هيچ کسي نمي تونه از اين راهي که من دارم استفاده مي کنم استفاده بکنه
چون من يه مسائلي هست که خصوصي دارم استفاده مي کنم يعني مخصوص و مختص به خودم هست فرض کنيد مثل همين id شما در ياهو که مختص خودتون هست حالا اگه من هم در مورد اون آيتم به شما توضيح بدم فقط خودم مي تونم استفاده کنم
شما هم که دوست خوب خودم هستيد ولي براتون مي توم ايميل ارسال کنم مطمئن باشيد
ايشون من رو مي شناسند تا کاربري ازم راضي نباشه شب خوابم نمي بره يعني اگه کاري رو نتونم انجام بدهم واقعا مي گم نشده اين هم پولتون
فرصت رو از دست ندهيد البته قول نمي دهم که ايميل ها همش به اينباکس بره ولي خوب ايميل همين که به دست مصرف کننده برسه خيلي خوبه چون من خودم هر دو صندوق خودم رو چک مي کنم
چون همين تبليغات هم در جاي خودش چيزهاي خوبي در چنته داره
خودتون هم بهتر از من مي دونيد با پيشرفته تر شدن سيستم هاي ياهو که سکرت هم هستند و جلوگيري از وب خزها و spider ها و crawel ها خوب ديگه شما نمي توني از يک منبع ايميل بفرستي که حتما ً به اينباکس بره بعد از يه تعداد مطمئن باش همش به بالک مي ره هيچ کاريش هم نمي شه کرد اگه دقت کنيد اکثر ايميل هاي تبليغاتي به بالک مي ره مگه اينکه تعدادش زياد نباشه و اون آي پي بلوکه نشده باشه
به هر حال اين فرصت رو از دست ندهيد ارسال ايميل در اسرع وقت براي شما انجام خواهد شد
ايميل شما هم به صورت سکرت خواهد بود و در صورت خواست شما در اختيار هيچ کسي قرار نخواهد گرفت. خودم هم حدود نيم ميليون ايميل دارم که خوب انشا الله به چند ميليون افزايش خواهم داد.
تصويري از ارسال ايميل با سرعت بسيار بالا که من فقط ارسال ها رو نشون دادم ببنيد در هر مرحله چقدر ارسال مي شه و اگه خواستيد فيلم اش هم مي تونم بگيرم يعني سرعت ارسال بسيار بالاست روي 64 ايميل در ثانيه:
اين هم يک نمونه ايميل html البته اين رو براي تست ارسال کردم به صندوق ايميل خودم ببنيد که چشمگير هم هست و کاربر پسند:
شاد و پيروز و سر بلند باشيد