• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار ارسال ایمیل گروهی

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
این نرم افزار را هر کس لینک دارد بگذارد خیلی فوری ........
ممنون

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
بهترين نرم افزار براي اين كار، outlook express است. اما براي استفاده از آن بايد صندوق ايميل شما داراي سرويس pop3 يا Imap باشد. ايميل هاي ياهو، اين سرويس را رايگان نمي دهند اما ايميل هاي gmail پاپ 3 را به رايگان در اختيارتان مي گذارند. خود بنده مدتهاست كه از آتلوك اكسپرس براي ارسال و دريافت ايميل استفاده كرده و بسيار راضي هستم. حسن بزرگ اين نرم افزار در اين است كه همواره به كليه ايميل هاي خود به صورت آفلاين دسترسي داريد.

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
منظور من ارسال ایمیل گروهی بود یعنی به تعداد زیاد !!!!

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
البته من دقيقاً نمي دانم شما به چه امكانات تخصصي نياز داريد كه در آتلوك نيست. اما يكي از امكانات آتلوك ساختن يك گروه در دفترچه آدرس و ارسال ايميل به همه اعضاي آن گروه به طور يكجاست. ضمن اين كه مي توانيد ايميل ها را به گونه اي ارسال كنيد كه هيچ يك از دريافت كنندگان، از فهرست ديگر دريافت كنندگان آن ايميل مطلع نشوند.

آيا همين را مي خواستيد؟

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید من مثلا 100 هزار ایمیل دارم - میدانم که یک نرمافزار است برای ارسال ایمیل به همه این آدرس ها .....

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
اگه چنين چيزي داشتين لينكشو بذاريد منم مي خوام

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
حداقل لینکش نیست اسمش را هم کسی بلد نیست ؟

ALIREZASHAFI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید من مثلا 100 هزار ایمیل دارم - میدانم که یک نرمافزار است برای ارسال ایمیل به همه این آدرس ها .....

سلام
من 3 نرم افزار ارسال ايميل با قابليت ارسال همزمان به 50 نفر را دارم اگه بخواهيد مي توانم آنرا براي شما ارسال يا لينك سايت آنرا بدهم تا دانلود كنيد و دانلود اين نرم افزار بيشتر از 15 دقيقه طول نمي كشد(6.5 مگا بايت) در عوض شما ليست ايميل 100 هزار نفر را بايد براي من ايميل كنيد.
با تشكر

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي تونم ايميل هاتون رو ارسال کنم خودم هم نيم ميليون ايميل دارم
ايميل شما رو اگه خواستي اختصاصي مي فرستم اگه خواستي بگو تا در اسرع وقت ارسال کنم تبليغ هم به صورت تکست يا html
بهم خبر بده و مطمئن باش که هيچ جايي اجازه ارسال اسپم نمي ده و اگه از روي سرور اين کار رو بکني سريع بسته مي شه سرورت و ساسپند مي شه و خيلي براي مديران و مسئولين سرور مشکل ايجاد مي کني
به هر حال در خدمتت هستم
پي ام بزن
هر کسي هم خواست اعلام کنه البته نيم ميليون خيلي وقت گيره ولي خوب تا صد هزار تا رو در هر مرحله ارسال مي کنم
با تضمين 100%
موفق باشيد

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من مي تونم ايميل هاتون رو ارسال کنم خودم هم نيم ميليون ايميل دارم
ايميل شما رو اگه خواستي اختصاصي مي فرستم اگه خواستي بگو تا در اسرع وقت ارسال کنم تبليغ هم به صورت تکست يا html
بهم خبر بده و مطمئن باش که هيچ جايي اجازه ارسال اسپم نمي ده و اگه از روي سرور اين کار رو بکني سريع بسته مي شه سرورت و ساسپند مي شه و خيلي براي مديران و مسئولين سرور مشکل ايجاد مي کني
به هر حال در خدمتت هستم
پي ام بزن
هر کسي هم خواست اعلام کنه البته نيم ميليون خيلي وقت گيره ولي خوب تا صد هزار تا رو در هر مرحله ارسال مي کنم
با تضمين 100%
موفق باشيد

خوب ميشه شما يكم بيشتر توضيح بدي كه مگه شما چه جوري و با چه نرم افزاري اين كار رو ميكني كه به عنوان اسپمر
شناخته نميشي؟؟؟!!!!

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزيز بحث اش خيلي مفصله من يادمه سرور جديد که گرفته بودم همون اول يک ست کامل ايميل براي تقريباً دو هزار کاربر انجمن خودم فرستادم در انجمن بعد ديدم که سايت من کلاً به يک لينک ديگه مي ره و نوشته suspand
و متوجه شدم قضيه چيه به من هم اخطار داده شد که تکرار نشه بعد از 24 ساعت سايت باز شد
البته بنده قصد بدي نداشتم ولي خوب هيچ سروري اجازه اين کار رو نمي ده
در ضمن شما اگه سرور اختصاصي هم بگيريد يعني ماهيانه هزاران تومان هزينه سرور بدهيد باز هم شرط مي کنند که ارسال اسپم و ايميل نداشته باشيد و خلاصه چون در خارج از کشور غير قانوني هست در نتيجه سريع سرور بسته مي شه و نکته ديگه اين که همه سرور رو اشغال مي کنه و ram سرور اشغال مي شه
دوست عزيز من از راهي که انجام مي دهم يه خورده سکرت هست يعني اين که اگه هم بگم چه شکلي هست هيچ کسي نمي تونه از اين راهي که من دارم استفاده مي کنم استفاده بکنه
چون من يه مسائلي هست که خصوصي دارم استفاده مي کنم يعني مخصوص و مختص به خودم هست فرض کنيد مثل همين id شما در ياهو که مختص خودتون هست حالا اگه من هم در مورد اون آيتم به شما توضيح بدم فقط خودم مي تونم استفاده کنم
شما هم که دوست خوب خودم هستيد ولي براتون مي توم ايميل ارسال کنم مطمئن باشيد
ايشون من رو مي شناسند تا کاربري ازم راضي نباشه شب خوابم نمي بره يعني اگه کاري رو نتونم انجام بدهم واقعا مي گم نشده اين هم پولتون
فرصت رو از دست ندهيد البته قول نمي دهم که ايميل ها همش به اينباکس بره ولي خوب ايميل همين که به دست مصرف کننده برسه خيلي خوبه چون من خودم هر دو صندوق خودم رو چک مي کنم
چون همين تبليغات هم در جاي خودش چيزهاي خوبي در چنته داره
خودتون هم بهتر از من مي دونيد با پيشرفته تر شدن سيستم هاي ياهو که سکرت هم هستند و جلوگيري از وب خزها و spider ها و crawel ها خوب ديگه شما نمي توني از يک منبع ايميل بفرستي که حتما ً به اينباکس بره بعد از يه تعداد مطمئن باش همش به بالک مي ره هيچ کاريش هم نمي شه کرد اگه دقت کنيد اکثر ايميل هاي تبليغاتي به بالک مي ره مگه اينکه تعدادش زياد نباشه و اون آي پي بلوکه نشده باشه
به هر حال اين فرصت رو از دست ندهيد ارسال ايميل در اسرع وقت براي شما انجام خواهد شد
ايميل شما هم به صورت سکرت خواهد بود و در صورت خواست شما در اختيار هيچ کسي قرار نخواهد گرفت. خودم هم حدود نيم ميليون ايميل دارم که خوب انشا الله به چند ميليون افزايش خواهم داد.
تصويري از ارسال ايميل با سرعت بسيار بالا که من فقط ارسال ها رو نشون دادم ببنيد در هر مرحله چقدر ارسال مي شه و اگه خواستيد فيلم اش هم مي تونم بگيرم يعني سرعت ارسال بسيار بالاست روي 64 ايميل در ثانيه:
untitled.JPG

اين هم يک نمونه ايميل html البته اين رو براي تست ارسال کردم به صندوق ايميل خودم ببنيد که چشمگير هم هست و کاربر پسند:

22.JPG

شاد و پيروز و سر بلند باشيد

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام
دوست عزيز بحث اش خيلي مفصله من يادمه سرور جديد که گرفته بودم ....

من اون برنامه اي كه معرفي كردم يادته؟ همان Mozilla Thunderbird، من با فعلآ با اين كار مي كنم

نميدونم شما تونستي از اين كار بكشي يا نه

من در حدود كمتر از 6 دقيقه به 1600 نفر ايميل مي فرستم يعني حدودآ دريك ثانيه به 6 نفر پيغام مي رسه، اون تصويري

را كه نشان داده‌ايد نميدونم شما چه جوري حساب ميكنيد كه مي گيد در يك ثانيه به 64 نفر ايميل مي فرستيد، طبق اون

تصوير در يك ثانيه به 6 و 4 و ... نفر ايميل ميرسه(شايد هم چيزي هست كه من نميدونم!)

خلاصه من اينو به خيلي ها گفته ام كه Mozilla Thunderbird بهترينه.

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه اي که تصويرش رو گذاشتم توي تنظيمات مي شه بهش گفتم مثلا از شماره 1 تا 64 ايميل در ثانيه
و من گذاشتم روي 64 حالا ديگه کم و زيادش با خود سيستم هست
برنامه اي که گفتيد من يک بار ديگه روش کار مي کنم ببينم چي هست

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين برنامه خيلي دست و پا گير هست و من هر چي بهش مي دم fail مي ده و اصلا اين برنامه براي ارسال ايميل گروهي نيست
برنامه بايد مختص اين کار باشه اين يک برنامه ارسال و دريافت ايميل معمولي هست
با تشکر

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اين برنامه خيلي دست و پا گير هست و من هر چي بهش مي دم fail مي ده و اصلا اين برنامه براي ارسال ايميل گروهي نيست
برنامه بايد مختص اين کار باشه اين يک برنامه ارسال و دريافت ايميل معمولي هست
با تشکر

مشكل شما همين جاست كه ميخواهيد آدرس صد هزار تا ايميل رو بديد به يه برنامه و اون شروع كنه براي بمباران اسپم!

اين يك برنامه قدرتمند مديريت ارسال و دريافت ميل است، من كه از اين براي ارسال ايميل تبليغاتي هم استفاده مي كنم

كاملآ هم از آن راضيم. 1600 تا كه كم نيست فقط در عرض 5 و نيم دقيقه! و دريافت همگي در Inbox

بالا