• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار براي فايلهاي تصويري خش دار

navid29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کی در این مورد کمک کنه واقعا دعاش میکنم ، یه چند تا فایله تصویری با پسوند dat,mpeg,wmv,... بسیار ناب که چندتاش خانوادگیه دارم که خش دارن ، واقعا ممنون میشم اگه یه نرم افزار معرفی کنید که این خشها را برطرف کنم ، ضمنا نرم افزارایی مثل media fixer را هم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم:(

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
يافتنش سخته، ولي شايد بتوني با Iso Buster دريافتش كني، البته با يه سري خش. يه كمي هم طول مي كشه

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
يافتنش سخته، ولي شايد بتوني با Iso Buster دريافتش كني، البته با يه سري خش. يه كمي هم طول مي كشه
دوست عزیز
منظور اون دوستمون , خط و خش روی خوده فیلم هستش نه خط و خش روی CD یا DVD که بتونه با ISO BUSTER فایل ها رو استخراج کنه.
من فکر کنم که بتونی با فیلتر های VirtualDUB یک مقدار از این خط و خش ها کم کنی.

navid29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به عرض شما برسانم كه،از سي دي كپي شده،و الان كه از داخل هارد اجرا مي كنم داراي خش هستن .
اكثر اين فايلها داراي پسوند dat,mpeg,wmv,... ميباشند كه دچار مشكل هستن،من خودم چند سال پيش يه برنامه كه نميدونم چيني بود يا ژاپني كشف كردم كه اين فايلها را،فقط بدون خش پخش ميكرد،البته ميشد ذخيره هم كرد اما فقط با خود اين برنامه اجرا ميشد كه اينم دردسراي خودش را داشت.به هر حال ما كه اميدمان به خداست،انشاالله با كمك دوستان برنامه اي پيدا بشه كه كارايي مطلوب را داشته باشه.

navid29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز
منظور اون دوستمون , خط و خش روی خوده فیلم هستش نه خط و خش روی CD یا DVD که بتونه با ISO BUSTER فایل ها رو استخراج کنه.
من فکر کنم که بتونی با فیلتر های VirtualDUB یک مقدار از این خط و خش ها کم کنی.

عزيز جان اين فيلترهايي كه گفتي اصلا تا حالا باش كار نكردم اگه ممكنه توضيح كاملشو برام بنويس شايد راهكار خوبي باشه مرسي.

بالا