• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار برای v3x

danial-daryaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من دنبال نرم افزاری هستم که بتونم به کمک اون تم و اسکین بر روی گوشیم که v3x motorola هست بریزم اگر اطلاعاتی دارین راهنمائی کنید 1.معرفی نرم افزار 2. طریقی ریختن تم و اسکین

amir83t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه باید از اینترنت دانلود کنیدLeaderGL FlexEditor
دوست عزيز من خودمم موتورولا دارم البته مدلL7حالا .....هرمدلي كه باشد فرقي ندارد همشون طرز ريختن Them يكي است شما بايد برنامه LeaderGL FlexEditor را از اينترنت دانلود كنيد تا بتوانيد برايشThem كه بهتر بگيم Skinچون براي گوشي هاي موتورولاSkin مي گويند واز طريق ريختن درKjavaريخته نميشه چون من خودم اين راه را امتحان كردم و فقط با برنامه LeaderGL FlexEditor مي شود Skinريخت چون من خودم با اين برنامه توانستم داخلش Skin بريزم البته Skin هايي كه شمامي خواهيد داخلش بريزيد فرمتش بايدdat ,skin باشد وبا فرمت هاي ديگر كار نمي كند وشما اگر Skin مي خواهيد برويد داخل سايتwww.motomodders.net قسمت Skin تا بتوانيد Skin هاي مورد علا قه خود را دانلود كنيد البته اول بايد عضو آن سايت شويد تا بتوانيد Skin ها رادانلود كيند وآنها زيپ است كه بايد از زيپ در بياوريد و بعد استفاده كنيد اگر مشكلت حل شد عزيزم حتما به من جواب بده.تا بقیه اش را بهت بگم.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اين سايت که معرفي کرديد هشدار ميده که:
THESE SKINS ARE NOT FOR THE V3X! You WILL mess up your phone if you try to put them on there! A V3x Skin Section will come soon.

amir83t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين سايت که معرفي کرديد هشدار ميده که:
THESE SKINS ARE NOT FOR THE V3X! You WILL mess up your phone if you try to put them on there! A V3x Skin Section will come soon.
شما به آن توجه نکنید چون من هم V3داشتم روی آن امتحان کردم

بالا