• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار كاهش حجم ويدئو بدون افت كيفيت

yasweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
من مدتي هست به دنبال نرم افزاري هستم كه حجم ويدئوهام رو كاهش بده ، البته بودن افت كيفيت . خيلي تو وب گشتم و چند تا نرم افزار با اين موضوع بود اما چندان جالب نبودن و يا حجم چنداني رو كم نميكردن .
اگه به اسكريپت يوتوب توجه كنيد ، متوجه ميشيد كه يوتوب ويدئو ها رو بدون اينكه حتي كمي از كيفيتش كم كنه ، به مقدار قابل توجه حجمش رو كاهش ميده .
من دنبال نرم افزاري هستم كه بتونه مثل يوتوب حجم رو كاهش بده . اگه كسي از دوستان سراغ داره ، لطفا معرفي كنه .
ممنون

Preceptor

Registered User
لایک‌ها
106
سلام خب چرا ا برنامه های فشرده ساز استفاده نمی کنید؟؟ مانند 7zip که حجم را کم می کند؟

yasweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اونو كه ميدونم دوست عزيز ، اما ميخوام ويدئو كم حجم بشه چون خيلي افزايش حجم پيدا كرده ويدئو . يه فايل 50 مگابايتي شده 700 مگابايت !!! كه خوب خيلي زياده و با وينرر نميشه اين حجم رو زياد كاهش داد .

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
اين كار تخصصي هست و من تخصص اين كار يعني كم كردن حجم رو دارم بايد سالها كار كني تا بتوني حرفه اي بشي.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
Daniusoft.Video.Converter.Ultimate.3.1.1
در بین کاربران محصولات اپل خیلی محبوبه...
در ضمن من زمانی که آیپاد داشتم (با همین برنامه کار میکردم)یک فرمتی پیدا کردم که تصویر رو به مقدار خیلی جزیی مات میکنه..ولی نسبت یه کاهش جزیی کیفیت کلیپ..حجمش خیلی خیلی کم میشد..
اسم فرمتش این بود>>> f4v هم خانواده فرمت های flv هستش..
پیشنهاد میکنم حتما یک بار امتحان کنید...

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام خب چرا ا برنامه های فشرده ساز استفاده نمی کنید؟؟ مانند 7zip که حجم را کم می کند؟
این نرم افزار خیلی فیلم فشرده نمیکنه
در حد چند مگابایت که خیلی جزئی هست-اگه نرم افزاری باشه حداقل بشه یه فایل فیلم 100 مگابایت به 5 مگابایت فشرده کنه عالیه

yasweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنونم دوستان از راهنماييهاتون .
من به جواب سئوالم رسيدم و نرم افزاري كه بدرد كار من بخوره نرم افزار Advanced Video Compressor است .
اميدوارم هر كس مشكل منو داره با اين نرم افزار كارش راه بي افته .
فقط عرض كنم كه براي اينكه كيفيت تغيير نكنه در كادر ، video Birate, kbit/s از 400 به 2000 يا 1500 برسونه و بعد هم كنورت رو آغاز كنه .

rezah93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..یه نرم افزار برای اجرای فرمت f4vمیخوام یا تبدیلش به فرمتی رایج...خیلی نرم اف.. تست کردم ..جواب نداده...کمک کنید لطفاا...نیاز دارم

بالا