• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار نشان دادن حجم مصرفی

erfan.f

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان من یه نرم افزار میخوام تا حجم مصرفیم رو ببینم .......اخه از حجمم خیلی سریع و الکی کم میشه..یه نرم افزار معرفی کنید که به کارم بیاد

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
با اجازه استارتر اگه امکان داشته باشه یه نرم افزار هم معرفی کنید دسترسی برنامه ها به اینترنت رو هم نشون بده هم قطع کنه

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام دوستان من یه نرم افزار میخوام تا حجم مصرفیم رو ببینم .......اخه از حجمم خیلی سریع و الکی کم میشه..یه نرم افزار معرفی کنید که به کارم بیاد

معمولا شرکتهایی که خدمات ADSL ارائه میدند یک سرویس آنلاینی هم برای مشاهده حجم و مدت زمان سرویس برای کاربران ارائه میدند.

• Like
Reactions: HoP

mr_100_dolari

Registered User
لایک‌ها
9

برنامه DU Meter کل حجم مصرفی رو از تاریخی که نصب کردی رو نشون میده البته روزانه و .. رو هم نشون میده

با اجازه استارتر اگه امکان داشته باشه یه نرم افزار هم معرفی کنید دسترسی برنامه ها به اینترنت رو هم نشون بده هم قطع کنه

بهتره از فایروال آنتی ویروست استفاده کنی

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
برای تعیین ترافیک مصرفی می تونی از برنامه BitMeter استفاده کنی. برای مشخص کزدن دسترسی برنامه ها به اینترنت من فایروال ZoneAlarm رو پیشنهاد میکنم.

بالا