• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
ميخواستم ببينم من كه كابل اينفر دارم امكانش هست كه از روي موبايل چيزي رو بريزم توي سيستم يعني به عبارتي نرم افزاري وجود دارد كه داخل مموري موبايل رو نشون بده؟؟

ka526

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . جهت انتقال فايل از موبايل به كامپيوتر نياز به نرم‌افزار نيست . مثلاٌ اگر بخواهيد عكس يا آهنگي از موبايل به كامپيوتر بفرستيد كافي است روي آن عكس يا آهنگ رفته و كليد ارسال ( Send) را فشار دهيد . درصورتيكه كابل IR و نرم افزار و درايور مربوطه را درست نصب نموده باشيد از شما ميخواهد كه نحوة اتصال و ارسال را مشخص نماييد كه شما مادون قرمز را انتخاب مي‌نماييد . سپس خود فايل بصورت اتوماتيك روي DeskTop كامپيوتر شما منتقل ميگردد. همچنين با استفاده از نرم افزار مربوط به كابل مادون قرمز ميتوانيد برخي قسمتهاي موبايل مانند دفترچه تلفن ، ليست تصاوير ، آهنگها و غيره را مشاهده و ويرايش نماييد.

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اگر منظورت اين باشه كه مثل كامپيوتر داخل رم رو ببيني فكر ميكنم Seleq به دردت بخوره.شايد هم من درست نگرفته باشم منظورت رو!

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
handy file بهتر ازونه

من ميخوام يه نرم افزار روي كامپيوترم نصب كنم كه مثه فلش اف تي پي يا نرم افزار هاي آپلودر

يه طرف هارد كامپيوتر باشه و طرف ديگه رم گوشي

به صورتي كه بشه از هر دو طرف يعني سيستم فايل ترانسفر كرد

بالا