• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نوشتن اسکریپت مشابه این !!!

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
سلام دوستان
نیاز دارم کسی اسکریپتی مشابه این بنویسه که بتونه از سایت منبع ( معرفی می کنم ) مطالب و فایل ها رو برداره و وارد سرور کنه
یعنی بتونه تک اهنگ ها / ویدیو ها و البوم ها رو جابجا کنه و مطلبش رو اتوماتیک بفرسته رو سایت
قیمت و سوال هاتون رو در پ.خ ارسال کنید
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-ویژه-پلاگین-وردپرس-نویسنده-برای-سایتهای-موزیک.719155/

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سایت مدام دامین عوض می کنه نباید محدود کنید
وردپرس
سایت مبدا منظورم هست
البته تغییر دامین مبدا مشکلی نداره، مهم قالبش هست که فکر نمیکنم عوض بشه
افزونه که لینک گذاشتید، با آپشن هاش تقریبا برای هر سایتی کار میکنه، ولی شما فقط 1 سایت مد نظرتونه درسته؟

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
سایت مبدا منظورم هست
البته تغییر دامین مبدا مشکلی نداره، مهم قالبش هست که فکر نمیکنم عوض بشه
افزونه که لینک گذاشتید، با آپشن هاش تقریبا برای هر سایتی کار میکنه، ولی شما فقط 1 سایت مد نظرتونه درسته؟
سایت منبع فیلتر می شه و دامین عوض می کنه برا ما هم عوض میشه ولی خوب چون قصدمون ارشیو جمع کردن هست سریع کار تمام میشه
بله افزونه ک لینک گذاشتم کار می کرد ولی ست شده با نکس وان و تهران موزیک بود فقط و ویدیو و البوم هم نمی تونست
من فقط ی سایت برا منبع نیاز دارم

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سایت منبع فیلتر می شه و دامین عوض می کنه برا ما هم عوض میشه ولی خوب چون قصدمون ارشیو جمع کردن هست سریع کار تمام میشه
بله افزونه ک لینک گذاشتم کار می کرد ولی ست شده با نکس وان و تهران موزیک بود فقط و ویدیو و البوم هم نمی تونست
من فقط ی سایت برا منبع نیاز دارم
پ.خ دادم خدمتتون

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
همچنان نیازمند این شخص هستیم
سایت منبع رو بفرستید و اینکه میخواید ارشیو جمع کنید یا نه اینکه میخواید هر مطلبی که رو سایت منبع قرار گرفت تو ساییت ارسال شه ؟

بالا