• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نوشتن افزونه اختصاصی برای وردپرس

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان بنده به یک برنامه نویس پی اچ پی برای نوشتن افزونه نیاز دارم

تحلیل نیاز بنده به شرح زیره :
1. فیلد اول برند کالا رو انتخاب میکنه
2. وقتی برند انتخاب شد باید مدل کالا اون برند مشخص شه
3. بعد قیمت درهم یا دیناری که قبلا ما برای اون کالا وارد کردیم رو نمایش میده
در صورت امکان جوری باشه که اگه نیاز به فیلد اضافه باشه بشه اضافه کرد (مثلا مشخصات دیگه کالا که بر قیمتش تاثیر میزاره )
4. فیلد بعدی قیمت ارز هست که ثابت هست و ما وارد کردیم از قبل (نکته بر اساس نوع ارزی که در هنگام ثبت کالا وارد کردیم نمایش میده یعنی اگر کالا به درهم وارد شده اینجا درهم ، اگر دینار یا دلار به همین ترتیب )
5. قسمت بعدی قیمت کالا به درهم یا دینار رو باید در قیمت ارز (درهم یا دینار ) ضرب کنه ( نکته قیمت ارزهای مورد نیاز رو خودمون وارد میکنم )
6. اینجا به دو قسمت تبدیل میشه قیمت کل کالا با تعرفه A و قیمت کل کالا با نعرفه B که هر کدوم رو که کاربر انتخاب کرد با مبلغ به دست اومده در بند 5 جمع میشه و قیمت کل کالا به کاربر داده میشه
سناریو نرم افزار
ما یک کالا داریم که باید اون رو از امارات یا کویت وارد کنیم این کالا رو با 2 تعرفه میتونیم بفروشیم هرکدوم از این تعرفه ها هم هزینه های خاص خودش رو داره و مشتری با انتخاب خودش تعرفه رو انتخاب میکنه ، زمانی که ما کالایی رو وارد میکنم یه فیلدهایی نیاز داربم که بر اساس اون فیلدها این تعرفه ها رو حساب میکنم (مثال قیمتی که برای کالا وارد میکنیم بعدا مالیات بهش اضافه میشه )

لطفا قیمت پیشنهادی برای این افزونه رو در همین تاپیک ویا برای بنده پخ کنید

ParsOmega

Registered User
لایک‌ها
28
این افزونه ای که شما خواستید خودش میشه یه سیستم :)
ما میتونیم براتون با 750 تومن براتون انجام بدیم با انعطاف پذیری عالی برای مدیر و کاربر

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
مشکلی تو راه اندازی نیست
در خدمتم

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
میزان بودجه تون رو بفرمایید

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23
سلام قیمت هایی که دادید برای یک وب سایت اختصاصی هم زیاد هست ، این پروژه رو در یک روز میشه حمع کرد . ضمنا از کامپوننت های اماده هم میتونید استفاده کنید یعنی لارم نیست حتما فول کد نویسی بشه افزونه کاستوم فیلد رو میشه ویرایش کرد

php-pro.ir

Registered User
لایک‌ها
84
توضیحاتتون ناقصه.شما میخواین محصولتون بر فروش بذارید؟

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23
توضیحاتتون ناقصه.شما میخواین محصولتون بر فروش بذارید؟
سلام ، این افزونه فقط قرار مبلغ تمام شده رو محاسبه کنه
حالا 2 تا تعرفه داریم که هر کدوم هزینه های متفاوتی دارند و در قیمت تمام شده تاثیر گذار هستند

php-pro.ir

Registered User
لایک‌ها
84
سلام قیمت هایی که دادید برای یک وب سایت اختصاصی هم زیاد هست ، این پروژه رو در یک روز میشه حمع کرد . ضمنا از کامپوننت های اماده هم میتونید استفاده کنید یعنی لارم نیست حتما فول کد نویسی بشه افزونه کاستوم فیلد رو میشه ویرایش کرد

سلام ، این افزونه فقط قرار مبلغ تمام شده رو محاسبه کنه
حالا 2 تا تعرفه داریم که هر کدوم هزینه های متفاوتی دارند و در قیمت تمام شده تاثیر گذار هستند
سلام.بعد از محاسبه مبلغ باید فاکتور صادر کنه؟

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23
سلام نه نیاز به فاکتور نیست فقط خروجی برای نمایش هست

فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk

php-pro.ir

Registered User
لایک‌ها
84
سلام مجدد.اگه بخواین براتون مینویسم اما نه به صورت افزونه اما به دیتابیستون وصلش میکنم.ورود و خروجتون به این قسمت جداگونست اما دیتابیس همون.

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23
لطفا جزییات و قیمت رو برای بنده ارسال کن ممنون میشم

بالا