• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نوشتن یک Function در نرم افزار Excel

salehi.com

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

کسی هست بتونه تابعی با شرایط زیر رو در محیط اکسل برای من کد نویسی کنه؟

ورودی های تابع:

1. آدرس فولدری بر روی شبکه یا لوکال که فایل اکسل مورد نظر در آنجا قرار دارد.
2. اسم Sheet فایل اکسل
3. آدرس Cell مورد نظر

کارکرد تابع: تابع باید بتونه به آدرس مورد نظر بره و "جدیدترین فایل اکسل" موجود در آن فولدر و یا زیر شاخه های آن فولدر رو پیدا بکنه و در نهایت با داشتن اسم Sheet و Cell مقدار متناظر با اون رو برگردونه،

نمونه کار شده در لینک زیر هست که منتها این کارهایی که من میخوام رو انجام نمیده و فقط اسم جدیدترین فایل رو برمی گردونه
Excel Developer Tip: Identifying the Newest File in a Directory

اگر فرض کنیم اسم تابع Newfile باشه:

=Newfile(C:\test, Sheet1,A1)​

می خوام با تایپ کردن دستور فوق تو اکسل مقدار سلول A1 از Sheet1 برای جدید ترین فایل اکسل موجود در فولدر C:\test رو برگردونه.

frox

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
بنده نمونه مشابهس رو دارم
این برنامه ای که من دارم میتونه از یه فایل دیگه اطلاعات رو بخونه و محاسبات رو انجام بده و تو فایل فعلی بنویسه

salehi.com

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
بنده نمونه مشابهس رو دارم
این برنامه ای که من دارم میتونه از یه فایل دیگه اطلاعات رو بخونه و محاسبات رو انجام بده و تو فایل فعلی بنویسه

سلام
آیا می تونه جدیدترین فایل رو هم پیدا کنه؟ مخصوصا اینکه بتونه زیرشاخه ها رو هم جستجو کنه
با استفاده از لینکی گه بالا گذاشتم و دستور Indirect.Ext که از توابعی هست که به صورت Addon به اکسل اضافه میشه(برنامه Morefunc) تونستم تقریبا به 90% خواسته هام برسم. منتها الان یه مشکلی دارم

(""INDIRECT.EXT("'C:\Documents and Settings\User\My Documents\"&"["&A1&"]"&A3=

سلول A1 با استفاده از تابع NewestFile که لینکش تو پست اول هست می تونه اسم جدیدترین فایل اکسل رو برگردونه
("NewestFile("C:\Documents and Settings\User\My Documents", "*.xlsx=

سلول A3 هم شامل اسم شیت و سلول هست: Sheet1'!$A$1

الان اگه آدرس C:\Documents and Settings\User\My Documents رو هم بذارم تو سلول A2 باید بجاش تو دستور Indirect.ext باید چی قرار بدم؟

بالا