• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نویسنده و مدیر برای تالار گفتگو با کاربرد خاص

jobfa.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان بنده قصد راه اندازی یک سیستم بسیار شبیه به تالار راه اندازی کنم که مطالب اون رو در ابتدا نویسندگان و مدیران تامین می کنند تا کمی رونق بگیره ، سپس خود بازدیدکنندگان این مطالب رو وارد خواهند کرد

برای این منظور سیستم رو خودم نوشتم البته شکل اون فعلا شبیه تالاره ولی هر آن می تونه متفاوت بشه

از دوستان کسانی که وقت آزاد داشته باشند و بتونن مطالب خوبی بزنند - کپی پیست (کامل) نباشه ، مطلب جامع باشه، تیتر خوب داشته باشه، در تصاویرش اسامی سایر سایت ها نباشه و کلمات کلیدی برای اون ثبت کنه
دستمزد خوبی میدم

دوستانی که قصد همکاری دارند می تونند اینجا اعلام کنند تا توضیحات بیشتر رو ارسال کنم

بدلیل اینکه حداقل بنده خودم همتای فارسی این نوع سایت رو ندیدم و کار هنوز در مرحله ثبت مطالب اولیه است از ذکر نام سایت و موضوع اون معذورم

در ضمن بدلیل حجم بالای کار بنده در ابتدای این سایت دوستانی که درخواست میدن کمی -البته کمی- صبر بخرج بدن تک تک توضیحات رو براتون ارسال می کنم

=============================================
دوستان دستمزد بصورت هفتگی خواهد بود و میزان هر پست رو شما بعد از شرح بنده پیشنهاد بدید
فعلا دوستانی که قصد همکاری دارند اعلان آمادگی بنمایند و اگه میشه از سابقه خودشون هم چیزی بگن تا بنده اطلاعات جزئی تر رو در اختیارشون بذارم و قیمت بدن
انشاءالله که همکار هم میشیم

Last edited:
بالا