• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست همكاري براي پروژه نمادين

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
والا موضوع از اين قراره كه ٬ جمعي از برنامه نويسان مجيدانلاين و انجمن هاي پرشين تولز ٬ در تاپيكي كه در اين [ http://forum.persiantools.com/showt...54&page=1&pp=15 ] ادرس وجود دارد ٬ جمع شدند و به سحبت در رابطه با موضوعي كه كمتر مورد توجه قرار گرفته ٬ پرداختند.
ببيند الان اين همه برنامه نويس و طراح خوب و گرافيك كاران برجسته ما داريم اما ٬ در دنياي وب هيچكس مارو جز با سايت هايي مثل [ Iranina.Com ] نميشناسن ٬ سايتي ساده و قديمي. در مبحث برنامه نويسي هم همينطور است كاملا ٬ ببينيد سايتهايي مثل [ HotScripts.Com ] وجود دارد ٬ كه همه ما از ان به عنوان سايت منبع استفاده ميكنيم و از طريق چنين سايت هاي برنامه نويسان برزيلي و ژاپني ( كه تا چندي قبل اصلا ادم حساب نميشدند ) به دنيا معرفي شدند و در دنيا الان شناخته ميشوند ٬ در واقع ما ايرانيان با اينكه هيچ چيز كمتر از انان نداريم ( و بسيار بالاتر از انان هستيم ) هنوز هم ٬ در هيچ جاي دنيا شناخته نشده ايم. نظر به مطالب بالا ٬ پروژه اي گروهي تشكيل شد و برنامه نويسان و طراحان در ان شركت كردند و سعي بر اين است كه بتونيم با همكاري هم ٬ سايتي نمادين كه :

1. ايرانيان را در دنياي وب ٬ به همگان بشناساند.
2.افراد ديگر از كشور هاي دگير با قدرت برنامه نويسان ايراني و برنامه هاي نوشته شده توسط انها اشنا شوند.
3. به عنوان منبعي براي تمام افراد ( خارجي و غير خارجي ) باشد و محلي براي معرفي برنامه هاي نوشته شده توسط افراد باشد.

ايجاد كنيم ٬ توجه داشته باشيد كه اين تمام افرادي كه در اين پروژه همكاري داشته باشند به عنوان مديران اين سايت ٬ در نظر گرفته خواهند شد و اين سايت تعلق به فرد خاصي نخواهد داشت به عنوان نماد قدرت ايرانيان در وب مطرح خواهد شد.
هم اكنون تيم هاي برنامه نويسي و طراحي كامل شده و تيم امينت نيز تكميل شده است و اسپانسر هاي سايت هزينه هاستينگ سايت و بقيه چيز هارو بر عهده گرفته اند.تنها مشكل ما كمبود افراد در بخش گرافيك ميباشد كه اين تايپيك به اين منظور ايجاد شده است ٬ و از تمامي افرادي ميتونن در اين زمينه با اين پروژه همكاري كنن ٬ درخواست ميكنيم ٬ همينجا اعلام كنن تا سهم كوچكي را در انجام اين پروژه ادا كنيم.

با تشكر از تمام افرادي كه در اين پروژه ٬ ما را همراهي خواهند كرد . در ضمن باز هم ميگم كه اين پروژه براي هيچ يك از افراد سود مالي نخواهد داشت و اين سايت متعلق به حامعه ايرانيان خواهد بود

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
یعنی واقعا کسی نبود که تو این کار به ما کمک کنه ؟

nareng7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من آماده هستم تا در اين زمينه در حد توانايي خودم و با كمال ميل اين كار رو انجام بديم

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنون از شما ، نارنج عزیز که حاضر به همکاری شدید.
اگه ممکنه ایدی یاهو یا ایمیل خودتون رو بدید که باهاتتون تماس بگیریم.

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
من هم اگر بتونم کمکی کنم خوشحال میشم
h.aghajani[at]gmail.com

بالا