• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست همکاری با دوستانی که وبلاگ با آتوریتی بالا دارن

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
سلام
در عنوان مشخصه منظورم چیه برای مثال آقای که شما باشی وبلاگی پیدا کردی که آتوریتی ش مثلا 40 هست . اما چون حذف شده ست نه مطلب داره نه ایندکس و .... و جناب عالی هم حوصله کار روش رو نداری و برا فروش هم گذاشتی کسی با قیمتی که تو می خوای نمی بره

بنده می تونم بنا بر اطمینان شما وبلاگ رو تحویل یا بصورت نویسنده بهم اکانت بدید تا پرش کنم (مطلب) بزنم تا ی چند وقتی مطالب ایندکس بشن و تو گوگل وبمستر ثبتش گنیم و .... طوری که به کوتاه ترین زمان ایندکس بگیره انگار این وبلاگ آتوریتی ش از اول از خودش بوده
بعد دیگه بذاریمش واسه بک لینک فروشی . اینجوری کسی ببینه وبلاگی آتوریتی ش 40 هست مطلب هم داره . ایندکس گوگل هم داره اندک بازدیدی هم داره . بالاخره میاد بک لینک می خره تا بخواد از ی وبلاگ بدون مطلب و ایندکس و بازدید بگیره
درآمدش رو هم با هم کنار میاییم

آتوریتی 40 رو هم مثال زدم مثلا 39 - 38 -.... بالاتری باشه . حله ...

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یادش بخیر زمان جاهلیت چقدر تلکه میشدم برای خرید بکلینک! ففط به یه تازه کار میتونی بکلینک بفروشی دیگه کسی نمیخره

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
یادش بخیر زمان جاهلیت چقدر تلکه میشدم برای خرید بکلینک! ففط به یه تازه کار میتونی بکلینک بفروشی دیگه کسی نمیخره
یا خدا تلکه می کردی مردم رو ؟؟؟ خدا از گناهان تو بگذرد ای
خیلی ها رو می شناسم که بک لینک می خرن ضمن اینکه آتوریتی هم براشون مهمه و تاثیر هم داشته به اعتراف خودشون

ببین داداش از قدیم گفتن مرغی که انجیر می خوره نوکش کجه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام
در عنوان مشخصه منظورم چیه برای مثال آقای که شما باشی وبلاگی پیدا کردی که آتوریتی ش مثلا 40 هست . اما چون حذف شده ست نه مطلب داره نه ایندکس و .... و جناب عالی هم حوصله کار روش رو نداری و برا فروش هم گذاشتی کسی با قیمتی که تو می خوای نمی بره

بنده می تونم بنا بر اطمینان شما وبلاگ رو تحویل یا بصورت نویسنده بهم اکانت بدید تا پرش کنم (مطلب) بزنم تا ی چند وقتی مطالب ایندکس بشن و تو گوگل وبمستر ثبتش گنیم و .... طوری که به کوتاه ترین زمان ایندکس بگیره انگار این وبلاگ آتوریتی ش از اول از خودش بوده
بعد دیگه بذاریمش واسه بک لینک فروشی . اینجوری کسی ببینه وبلاگی آتوریتی ش 40 هست مطلب هم داره . ایندکس گوگل هم داره اندک بازدیدی هم داره . بالاخره میاد بک لینک می خره تا بخواد از ی وبلاگ بدون مطلب و ایندکس و بازدید بگیره
درآمدش رو هم با هم کنار میاییم

آتوریتی 40 رو هم مثال زدم مثلا 39 - 38 -.... بالاتری باشه . حله ...
تو این رنج کم پیدا میشه حالا میگفتی بالاتر از 30 یه حرفی

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
تو این رنج کم پیدا میشه حالا میگفتی بالاتر از 30 یه حرفی
بالا سی من اینقدر پیدا می کردم که حوصله ثبت نداشتم . لیست 20 تایی 30 تایی رو به دوستان می دادم ثبت کنن

بالا