• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست همکاری برای راه اندازی سایت جهت کسب درامد از گوگل ادسنس

marivanm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام. وقتتون بخیر .
بنده قصد دارم تا سایتی به زبان انگلیسی راه اندازی کنم که از طریق ان بتونم با گوگل ادسنس کار کنم و کسب درامد داشته باشم.
مطالب سایتی که مد نظر دارم در خصوص مدیریت، بازاریابی و موفقیت هستش .
من خودم میتونم مطالب سایت را تهیه و منتشر کنم، و اگر کسی پیدا بشه تا دامنه سایت و قالب ( که البته قالب های رایگان خوبی وجود دارند میتونیم استفاده کنیم ) را تهیه کنه میتونیم با هم همکاری داشته باشیم .
البته کسب درامد از گوگل ادسنس یه سری مشکلات داره و در ادامه لازمه تا جهت دریافت درآمد هزینه هایی هم انجام بشه، ولی در ادامه روند با همکاری همدیگه میتونیم این مشکل را حل کنیم .
اگر دوستانی هم سابقه کار با گوگل ادسنس را دارند، خوشحال میشم تا تجربیات و دانسته های خود را با ما در میان بگذارند و حتی در این راه با ما همراه شوند.
متشکرم

marivanm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همچنان همکار نیازمندیم :general406:

parsto

Registered User
لایک‌ها
81
داداش جوگیر شدی

تحریم هستیم تا جای که خبر دارم

و ای پی ایرانی ارزش نداره

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
راستش من چند ماه پیش از خارج از کشور دنبال این قضیه بودم ولی متاسفانه گوگل قوانین رو بسیار سختگیرانه کرده برای تمام سیستم های ادسنس و تبلیغاتی

قبلا کافی بود یک وبلاگ بسازی همون لحظه بهت یه کد ادسنس میداد که بتونی نمایش بدی اما الان چه برای یوتیوب چه سایتهای عادی باید اولا حداقل بازدید کننده مشخصی داشته باشه سایتت ثانیا مطالبت کپی نباشه و در ضمن موضوع سایتت با تبلیغی که درخواست میدی هم خونی داشه باشه کلا خیلی سخت گیر شده

خلاصه بگم اگر وبلاگ و سایت خارجی با بیش از 10 هزار وردودی مستقل داری یا میتونی جور کنی به فکر اینکار باش در غیر اینصورت وقت تلف کردنه

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
صد در صد میتونی دور بزنی ؟ زبانت خیلی خوب هست یا دست و پا شکستس ؟ تا حالا از نت درآمد داشتی گل پسر؟
برات قالب میزنم قوی واکنشگرا سئو سایت هم با من هاست و دامنتم با من

اگر اگر اگر راهت رو بشه روش حساب کرد

fara001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اگر ساییتون راه اندازی شده و رنکش بالاست من میتونم کد ادسنس رو بهتون بدم چون حساب ادسنسم کامل فعاله/و در حال دارمد هستم ازش

shahin71mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من حدود ۲سال هست کار میکنم
اگر بخواین میتونم بنر بدم به شما و تضمین کنم که پول رو ایران به راحتی تحویل بدم
سایتی که با من کار میکنه
Www.irhits.us
و چند سایت در فیس بوک فعال هستن

shahin71mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اگر هم بخوای میتونم هاست و دامنه رو هم بذ یک سایت وردپرس و دیگر چیز ها کار کنم
اما چه تضمینی وجود داره که شما کار کنید و بازده خوبی داشته باشه؟

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
مهمترین مساله اینه که سایتت بیننده زیاد داشته باشه وگرنه روزی 100 - 200 نفر بیان فایده ای نداره. بهت پیشنهاد می دم برو سایت گیم بزن البته یه سری دردسرهایی داره ولی محتوا راحت گیر میاد و تکراری بودنش هم قابل حله به سادگی.
اسکریپت سایت arcadebooster.com رو ببین عالیه. حتی فارسی هم داره جزو زبانهای ادمینش!!!
ولی سایت رو باید به زبان انگلیسی بزنی. خود من حدود 10 تایی سایت گیم دارم و درآمدش روزی 100 دلار هم شده گاهی وقتها. ولی من 4 ساله دارم کار می کنم روی بازاریابیش.

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
داداش جوگیر شدی

تحریم هستیم تا جای که خبر دارم

و ای پی ایرانی ارزش نداره

اتفاقا بهترین راه کسب درآمده. منم ایران هستم ولی راهش رو پیدا کردم. البته باید یه دوست یا آشنا تو خارج باشه ولی کارش رو از ایران میشه انجام داد بنحو عالی!

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان سلام. وقتتون بخیر .
بنده قصد دارم تا سایتی به زبان انگلیسی راه اندازی کنم که از طریق ان بتونم با گوگل ادسنس کار کنم و کسب درامد داشته باشم.
مطالب سایتی که مد نظر دارم در خصوص مدیریت، بازاریابی و موفقیت هستش .
من خودم میتونم مطالب سایت را تهیه و منتشر کنم، و اگر کسی پیدا بشه تا دامنه سایت و قالب ( که البته قالب های رایگان خوبی وجود دارند میتونیم استفاده کنیم ) را تهیه کنه میتونیم با هم همکاری داشته باشیم .
البته کسب درامد از گوگل ادسنس یه سری مشکلات داره و در ادامه لازمه تا جهت دریافت درآمد هزینه هایی هم انجام بشه، ولی در ادامه روند با همکاری همدیگه میتونیم این مشکل را حل کنیم .
اگر دوستانی هم سابقه کار با گوگل ادسنس را دارند، خوشحال میشم تا تجربیات و دانسته های خود را با ما در میان بگذارند و حتی در این راه با ما همراه شوند.
متشکرم
منم دقیقا در مرحله ی فعالیت شما هستم. کلی تحقیق کردم و دیدم مطمئن ترین راه کسب درآمد از نت گوگل ادسنس هست. البته راه دور زدن تحریم ها وجود داره من هنوز بلد نیستم این راه ها رو ولی از اون جایی که افراد زیادی رو می شناسم که ایرانی هستند و از این طریق کسب درآمد کردند مطمئنم که من هم می تونم. من هم فعلا در مرحله ی جمع آوری مطالب برای سایت زدن هستم.

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
مهمترین مساله اینه که سایتت بیننده زیاد داشته باشه وگرنه روزی 100 - 200 نفر بیان فایده ای نداره. بهت پیشنهاد می دم برو سایت گیم بزن البته یه سری دردسرهایی داره ولی محتوا راحت گیر میاد و تکراری بودنش هم قابل حله به سادگی.
اسکریپت سایت arcadebooster.com رو ببین عالیه. حتی فارسی هم داره جزو زبانهای ادمینش!!!
ولی سایت رو باید به زبان انگلیسی بزنی. خود من حدود 10 تایی سایت گیم دارم و درآمدش روزی 100 دلار هم شده گاهی وقتها. ولی من 4 ساله دارم کار می کنم روی بازاریابیش.
منظورتون بازی انلاینه؟

RapidShot

Registered User
لایک‌ها
93

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
اتفاقا بهترین راه کسب درآمده. منم ایران هستم ولی راهش رو پیدا کردم. البته باید یه دوست یا آشنا تو خارج باشه ولی کارش رو از ایران میشه انجام داد بنحو عالی!
در ایراننننن چشام میبینن
میشه نحوشو به منم بگید؟

بالا