• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست همکاری

bardya918

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان

من چند پروژه مهم داشتم و به تعدادی برنامه نویس و طراح نیاز داشتم تا در این پروژه همکاری کنند در زیر نحوه همکاری و پروژه هارو میگم براتون

نحوه همکاری:شما در هر کجای ایران باشید میتونید در این پروژه ها به من کمک کنید میزان وقت لازم در هفته 8 الی 10 ساعت(که امکان بیشتر شدنش هست)است.

حقوق: شما حقوقتون رو به صورت درصدی از سود پروژه (حال بازی باشد یا هر چیز دیگری) دریافت میکنید.

افراد مورد نیاز

شریک تجاری:من در این پروژه به یک شریک تجاری نیاز دارم که کل سود را با اون نصف میکنم اما باید در هزینه ها و کار های دیگه به اندازه من کار کنه(برای شریک تجاری باهم قرارداد رسمی میبندیم تا هیچ مشکلی به وجود نیاد)

گرافیست حرفه ای:همچنین به تعداد 2 گرافیست حرفه ای نیاز دارم این گرافیست باید مسلط به فتوشاپ ,3DMAX ,مایا و یا نرم افزارهای مشابه باشد(بهترین نمونه های کاری خود را برایم ارسال کنید)

برنامه نویس حرفه ای:تعداد 4 برنامه نویس نیز برای اینکار لازم دارم که باید مسلط به php و html باشند(افرادی که زبانهای جاوا و ... را به خوبی یاد دارند درخواست بدند تا با اونا نیز تماس بگیرم)افرادی که زبانهای بیشتری را بلد باشند در اولویت قرار دارند

هکر حرفه ای:همچنین به یک هکر حرفه ای برای تامین امنیت سایت ها و سرور ها

مدیر:دو مدیر نیز جهت مدیریت سایت ها احتیاج دارم

توجه داشته باشید که با همه افراد استخدام شده قرارداد بسته خواهد

بخشی از پروژه ها

1:ایجاد یک بازی انلاین

2:ایجاد یک شرکت گردشگری

3:ایجاد بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران

طراحی و فروش وبسایت های شخصی

در مورد هر کدام توضیحات بیشتر خواستید از طریق ایمیل بگید تا براتون ارسال کنم

لطفا درخواست ها ,سوالات,رزومه و نمونه کارهای خود را از طریق ایمیل [email protected]به من ارسال کنید

من میخوام گروهم تا 10 خرداد 93 تکمیل بشه و تا اون موقع به همه درخواست ها جواب میدم

بالا