• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست ویجت های گوشی xperia z

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان من به شدت به ویجت های گوشی مثل اکسپریا زد یا پی یا وی یا تی و یا تی ایکس دارم هر کدمشون باشه مشکلی نیست فقط لازم دارم ویجیت ها شو خواهشنا کمک کنید ...

بعد یک درخواست دیگه برنامه واکمن سونی را دارید ورژن 6.0.A.0.22 را میخواستم چون فقط روی برخی از گوشی های اندرویدی ورژن 4.0.4 فقط این ورژن نصب میشه و کار میکنه

Last edited:

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم برید تو این سایت، DroidViews | Xperia Z Launcher (2.0.5b) and Widgets with Added Functionality for All Android Phones پایین سایت دانلود داره، دانلود که کنید و نصب کنید لانچر و ویجت های گوشی اکسپریا زد نصب میشه
ممنون دوست عزیز فقط یک سئوال دارم نیاز نیست کار دیگه بکنم فقط فایل را دریافت کنم و نصبش کنم درست میشه !!!

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون دوست عزیز فقط یک سئوال دارم نیاز نیست کار دیگه بکنم فقط فایل را دریافت کنم و نصبش کنم درست میشه !!!

فکر میکنم بله، حتی یه لینک دیگه هست که شاید معتبر تر باشه و توضیح انگلیسی هم داده که بخونید کامل توضیح داده
[APP] Xperia Z Launcher [Updated 2013.02.11][v4.0][ICS\JB][Multi Rez] - xda-developers

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
زنده باد گوشی موبایل سونی مدل XPERIA Z مشکی آکبند پولوم باکره صفر کیلومتر برچسب کنده نشده

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
فکر میکنم بله، حتی یه لینک دیگه هست که شاید معتبر تر باشه و توضیح انگلیسی هم داده که بخونید کامل توضیح داده
[APP] Xperia Z Launcher [Updated 2013.02.11][v4.0][ICS\JB][Multi Rez] - xda-developers

دوست عزیز خیلی ممنون جبران میکنم...
فقط یک درخواست دیگه برنامه واکمن سونی را دارید ورژن 6.0.A.0.22 را میخواستم چون فقط روی برخی از گوشی های اندرویدی ورژن 4.0.4 فقط این ورژن نصب میشه و کار میکنه

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
کسی پاسخ ما را برای برنامه واکمن نمی ده به خدا لازم دارما...

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
من برنامه واکمن رو از مارکت پلازا گرفتم ولی روی Nexus 4 و Galaxy Note نصب نشد!!!

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
من برنامه واکمن رو از مارکت پلازا گرفتم ولی روی Nexus 4 و Galaxy Note نصب نشد!!!

من هم گرفتم نصب میشه ولی ارور میده من پرسیدم میگن باید ورژن 6.0.A.0.22 ممنون میشم اگر پیدا کردی به من هم بدی

بالا