• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست و پیشنهاد یک اسکریپت خرید گروهی با مزایا

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
بنده از کسی و کسانی که با بنده همکاری کنند این مزایا براش تعلق خواهد گرفت
بنده پول اولیه برای خرید یا طراحی اسکریپت خرید گروهی ندارم و برای کسی که یک اسکریپت به بنده دهد البته بدون هزینه یک مزایا خوب میدم فرض کنید شما اسکریپت خرید گروهی دارید و درست کردید و این اسکریپت از وقت و هزینه برای شما 5 میلیون هزینه داشته و اینو به 10 نفر تا حالا فروختی یعنی سود کردی حالا بنده اعلام میکنم یک اسکریپت رایگان در اختیار بنده قرار دهید بنده تا جایی که عمر یاری کند و بنده فرسوده نشدم برای شما ماهانه تا اخر عمر به حساب شما از هر فروش 500 تومان به حساب شما واریز کنم شاید بگید 500 تومان چی هست ولی یک سر انگشتی حساب کنید یک درامد همیشگی و دائمی خواهید داشت بنده طرح خوبی دارم برای پیشرفت و فروش بالا و خیلی تحقیق کردم که فروش چه اجناسی بالاست و چه کالاهای فروش خوبی دارند
فرض کنیم روزی بنده فقط 5 عدد جنس فروختم سود شما روزی میشه 2500 و ماهی 75000 تومان و سالی میشه 900000 تومان البته این بدترین شرایط است که خودتون هم میدونید تازه واردترین سایت روزی 5 تا به راحتی میفروشه
بازم سوالی بود بنده درخدمتم

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام،اسکریپت خرید گروهی منظورتون همون اسکریپت همکاری در فروشه؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
من اسکریپت همکاری در فروش رو با تخفیف اشتباه گرفتم! این اسکریپت ها همونطور که فرمودین گرونه بالای 2 میلیون تومانه! اگه داشتم تقدیم میکردم حتما ;) من همکاری در فروش رو دارم تخفیف گروهی رو نه...

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون دوست عزیز از لطف شما
موفق باشید

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

دوست عزیز دادن اسکریپتش به شما هیچ مشکلی نداره اما در دنیای امروزه خودتون خبر دارید به کسی نمیشه اعتماد کرد

دوم اینکه پیشنهاد میکنم اگر هزینه های اداره کردن سایت رو ندارید هیچوقت وارد این کار نشید چون فقط هزینه خود اسکریپت نیست که برای شما هست و هزینه های دیگه هم وجود داره مثل سرور و پشتیبانی و بازاریابی و ایمیل و .... هم هستن

حداقل برای این کار باید سرمایه کمی داشته باشید این که فقط سایت رو بزنید و اسکریپت رو داشته باشید هیچ فایده ای نداره

موفق باشید

بالا