• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست يك اسكريپ حرفه اي !!!!

Rezafcompc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما دوستان

من يك كد مي خواستم براي اينكه وقتي در سايت يك فايل را براي دانلود قرار ميدهم متوجه بشوم كه چند بار دانلود شده است ؟

اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشوم ...

Rezafcompc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي نبود كمك كند ؟
اگر منبع هم داريد اعلام كنيد !!!
ممنون

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
با چه زباني ؟ من اي اس پي ش رو ميتونم برات بنويسم.

Rezafcompc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرق نمي كند - فقط آمار دقيق بدهد !
ممنون مي شوم اگر بنويسيد

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
روش اول.
شما بايد يه DataBase درست كنين و آدرس نسبي فايل هايي كه ميخواهين واسه دانلود بگذارين رو به همراه يك آيدي توي اون وارد كنين.بعد يك صفحه ي دانلود درست كنين مثلا download.asp?id=ID .يعني شما به جاي لينك دادن به فايل اصلي به اين فايل لينك ميدين و بجاي ID هم همون آيديي كه توي ديتا بيس وارد كردين رو بگذارين.توي فايل Download.asp با توجه به آيدي آدرس فايل رو پيدا كنين و اون فايل رو بخوني و به صورت خروجي بدي بيرون در حين اين كار به يك ركورد توي ديتا بيس 1 واحد اضافه كني يعني فايل 1 بار دانلود شده.تو اين روش هيچ Redirect ي در كار نيست و فايل دقيقا از آدرس download.asp?id=ID دانلود ميشه و كسي كه دانلود ميكنه نميتونه آدرس اصلي رو بفهمه.
روش دوم :
آدرس نسبي رو به عنوان يك query به فايل download.asp بدي.مثلا download.asp?file=/com/setup.exe
بعد توي فايل دانلود به يك ركورد توي ديتا بيس 1 واحد اضافه كني و بعد صفحه رو Redirect كني توي آدرست اصلي :
کد:
Response.Redirect Request.QueryString("file")

روش سوم:
اين روش ها به ذهن من رسيد شايد روش راحتتري هم باشه
--
در ضمن اگه كسي كه دانلود ميكنه وسط كار دانلود رو قطع كنه مسالما برنامه متوجه نميشه و يك واحد به تعداد دانلود ها اضافه ميشه...

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من روش اول خیلی خوبه . از همین روش استفاده کن دیگه .
با یه دیتا بیس Access هم میتونی رفع رجوع کنی

Rezafcompc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي شما ولي مشكل اينجا است كه سرور من لينوكس است و بايد كد PHP باشه !!!
ممنون مي شوم اگر راهنمايي كنيد

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بجای Access از Mysql استفاده کن .

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
من روش كلي رو گفتم كه با PHP و MySQL (همونطور كه مهدي جان گفت)هم ميتوني از همين روش ها استفاده كني .هيچ فرقي نميكنه

بالا