• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست پورتال بیلینگ

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من یه پورتال بیلینگ میخواستم تا وقتی مشتری ها یه سرویس دومین و یا پلان هاستینگ میخرند یه اکانت براشون توی اون سیستم بیلینگ براشون باز کنم و اطلاعات کاربری و سرویس های خریداری شده رو توش بنویسه از قبیل مدت اعتبار باقیمانده+ارتقا پلان +خرید سرویسی دیگر . . .
اگه از سرویس های پرسین تولز استفاده کرده باشید یه چنین چیزی دارند که خیلی خوب فارسی شده و حتی با بخش تیکت هم انگار یکی شده بطوری که کاربران عضو (صاحبان سرویس های این شرکت) بدون نیاز به عضویت مجدید در سیستم تکت فقط با وارد کردن اطلاعات کاربری خودشون میتونند تیکت جدید باز کنند که حتی آمار ارسالات و تنیکتهای پاسخ داده شده و نشده در کنترل پنل این سیستم بیلینگ مورد نظر در دسترس کاربران قرار داره

اگه یه چنین سیستمی معرفی کنید ممنون میشم

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
Siqma !
hangin.gif

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
یعنی‌ همونی‌ که شما می‌خوای !

امکانات این سیستم:

1- تعریف سرویس و کالا در بخش مدیریت (نام گذاری ، تعیین نرخ ، انتخاب نحوه پرداخت و...)

2- مشاهده لیست خریدهای انجام شده همراه با جزئیات کامل (نام خریدار، تاریخ خرید ، وضعیت و ...)

3- امکان پرداخت آفلاین و آنلاین جهت کاربران ( چنانچه شما دارای اکانت مرچنت باشید به راحتی می توانید از طریق کارت های ااعتباری ( ویزاکارت ، مستر کارت و ... ) اقدام به فروش نمایید.

4-مشاهده لیست پرداخت ها همراه با جزئیات کامل ( نام کاربر ، تاریخ ، مبلغ پرداخت شده و ...)

5- امکان جستجو دومین ( Whois ویژه سرویس های ثبت دومین)

6- تعریف دومین و یا پک های هاستینگ ( ویژه فروشندگان هاست )

7- امکان ایجاد کد تخفیف ( به عنوان مثال شما می توانید در بخش مبوطه کدی را تعریف نمایید تا طی مدت تعیین شده کاربران با استفاده از آن کد بتوانند برای سفرش سرویس های مشخص شده از تخفیفی که به این منظور در نظر گرفته شده است بحره مند شوند !)

8-عضویت کاربران و ایجاد زیر مجموعه ( امکان دادن به کاربران جهت معرفی نمودن و عضو کردن کاربران دیگران)

9- امکان پرداخت پورسانت به کاربران به صورت خودکار !

10- پشتیبان گیری قدرتمند و امکان انجام پشتیبان گیری به صورت کاملاً خودکار و ارسال فایل پشتیبان به ادرس ایمیل مورد نظر

11- بازسازی فایل های پشتیبان

12- پشتیبانی کاربران به صورت ساده و در کوتاه ترین زمان ممکن با استفاده از بخش مربوطه !

13- امکان ارسال اخبار

14-ایجاد لینک های متعدد با سطوح دسترسی متفاوت

15- امکان ثبت هزینه ها ( به عنوان مثال هزینه های صرف شده در راستای نگهداری سایت و یا هزینه صرف شده جهت خرید اجناس و ... جهت محاسبه سود ماهیانه !)

16- امکان ارسال ایمیل به کلیه کاربران از طریق SMTP !

17- امکان طراحی قالب های دلخواه ، تغییر رنگ ، اضافه نمودن تصویر، مطالب و ... ( به عنوان مثال در سایت های http://www.noorolhoda.net و http://www.siqma.com و http://www.noorolhoda.biz از پرتال سیکما استفاده شده است.

18- ...

[ دمو ] - [ دموی کنترل پنل ]

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
این فروشگاه هست و یه بخشی از اون بصورت ماژول برای فروش وهاست و دومین اختصاص داده شده . . .
در مورد رایگان مودن سیستم باید عرض کنم حتما موجود هست ولی باید بگردیم
مخصوصا توی www.hotscripts.com

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفانه لینک راپیدشر حذف شده؟ لینک دریافت موجود نیست لطفا لینک رو برای دانلود بزارید

Astalavista

Registered User
لایک‌ها
32
اقا من دارم یکی از این باحالاشو فارسی میکنم.
تمام که شد بهت میکم... اگر خواستی با هم یه جور کنار میایم.

بالا