• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست چند راهنمايي در مورد Asp

parsa31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و احترام به همه اساتيد
من در مورد ASP دو مشکل دارم که به نوعي هم بهم مرتبط هستند .
1 - در يک فرم طراحي شده مقاديري را از کاربر دريافت مي نمايم و در متغيرهايي ذخيره مي کنم ولي گاهي کاربر بجاي اينکه با موس بين فيلدهاي حرکت نمايد از کليد Enter استفاده مي نمايد که باعث مي گردد داده ها ناقص ارسال گردد .( سوال : چگونه مي توان انتقال داده ها از صفحات ASP به سرور را فقط با کليک روي يک Buttom انجام داد )
2 - با توجه به اينکه من در يک صفحه فرم چند Buttom براي کارهاي متفاوت دارم ( مثلا يکي براي ذخيره اطلاعات وارد شده در بالاي فرم , يکي براي گرفتن گزارش , يکي براي خروج از صفحه و....) نمي دانم چگونه Event براي Buttom ها را بنويسم . به عبارتي در صفحه اي که فرم و Buttom ها قرار دارد چه کدي بنويسم که اگر کاربري روي Buttom خاصي کليک کرد صفحه خاصي باز شود ؟؟؟
از راهنمايي شما کمال سپاس را دارم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
این ای اس پی هست یا دات نت
Just_Cuz_05.gif

اگه از asp استفاده میکنی , میتونی تعریف کنی که اگه فیلد خالی دریافت کرد ارور بده و بگه لطفا پر کنید زیاد سخت نیست
ولی اگه از دات نت استفاده میکنی :
1 - خوب میتونی از این تکست باکس های ولیدیشن استفاده کنی که حتی میتونی ارور هم بزاری
2- منظورتو نمیفهمم , مگه برا خروج از صفحه هم باتن میزاری؟
connie_19.gif

میتونی لینک بزاری , و اگه برا ذخیره اطلاعات میخوای , فرم میسازی که برا هر فرم میتونی اسم بزاری و تو صفحه ای که اطلاعات رو میگیری چک کنی ببینی اگه اطلاعات داخلش خالی نیست ذخیره کنی

parsa31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن تشکر از راهنمايي حضرتعالي به اطلاع مي رسانم که :
1 - همانگونه که قبلا اشاره نمودم ASP است .
2 - براي تست فيلد خالي من يک script با جاوا اسکريپت تعريف کردم ولي نه Error داد و نه اجرا کرد ! اگر ممکن است راهنمايي فرماييد .
3 - مشکل اصلي اين است که نمي خواهم با زدن کليد Enter داده ها به سرور منتقل شود !!!! بعنوان مثال در يک صفحه شما از Buttom هاي زير استفاده مي کنيد
الف - ذخيره ( براي ذخيره نمودن داده ها )
ب - گزارش ( براي گزارش گرفتن )
دوباره متذکر مي شوم که هر دو Bottum در يک صفحه است . کاربر که Enter را فشار مي دهد اطلاعات به سرور منتقل مي شود که من مي خواهم اين اتفاق نيفتد و الزاما کاربر با کليک روي Bottum اينکار را بکند ؟

بالا