• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کار

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوستان میدونم همه دنبال کار میگردن و به نوعی تاپیک زدن من در این مورد یخورده مسخره هستش ولی ازونجایی که دانشجو هستم و به یه پولی در حد 20-30 تومن نیازمندم این تاپیک رو زدم تا اگه کسی از بچه ها فکری و راهنمایی و احیانا پیشنهاد کاری داره بتونه بگه
چیز زیادی هم بلد نیستم ولی خب میشه گفت یه کاربر با اطلاع از کامپیوتر و اینترنت هستم ولی اگه دوستان لطف کنن و یه اموزش کوپیک راجع به اون کاری که ازم میخوان, بدن مطمئن باشن که استعداد بالایی دارم

امیدوارم دوستان بیان و یه کمکی بکنن:rolleyes:

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان میدونم همه دنبال کار میگردن و به نوعی تاپیک زدن من در این مورد یخورده مسخره هستش ولی ازونجایی که دانشجو هستم و به یه پولی در حد 20-30 تومن نیازمندم این تاپیک رو زدم تا اگه کسی از بچه ها فکری و راهنمایی و احیانا پیشنهاد کاری داره بتونه بگه
چیز زیادی هم بلد نیستم ولی خب میشه گفت یه کاربر با اطلاع از کامپیوتر و اینترنت هستم ولی اگه دوستان لطف کنن و یه اموزش کوپیک راجع به اون کاری که ازم میخوان, بدن مطمئن باشن که استعداد بالایی دارم

امیدوارم دوستان بیان و یه کمکی بکنن:rolleyes:

سلام
20-30 تومان در ماه میخای. اگه با اینترنت بخای کار کنی میتونی ptc کار کنی یا اینکه بازاریابی انجام بدی.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
به شدت پیشنهاد میشه توی اسن سایتها حتی ثبت نام نکنی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
والا من نمیدونم چیکار کنم راستش منم اینقدر بد از این سایت های کلیکی شنیدم که ادم رو منصرف میکنه حالا شما لطف کنین یه راهی معرفی کنین که بشه واقعا پول دراورد در ضمن روزانه زیاد وقت نگیره چون دانشجو هستم
اصلا با این اوصاف همچین کاری وجود داره؟؟:(

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
والا من نمیدونم چیکار کنم راستش منم اینقدر بد از این سایت های کلیکی شنیدم که ادم رو منصرف میکنه حالا شما لطف کنین یه راهی معرفی کنین که بشه واقعا پول دراورد در ضمن روزانه زیاد وقت نگیره چون دانشجو هستم
اصلا با این اوصاف همچین کاری وجود داره؟؟:(

اون سایت های کلیکی و زیر مجموعه گیری و.... همش سرکاریه کاملا بی خیال شو
باتوجه به شرایط شما میتونی پست زنی کنی برای مدیران سایت ها وبه ازای هر پست مبلغی بگیری
چون خیلی از مدیران سایت ها وقت ندارن سایتشون رو بروز رسانی کنند

یا اینکه یک وبلاگ درست کنی با فروشگاه دار ها یا سیستم های مشارکت در فروش پورسانتی کار کنی یعنی محصولات اونها رو با لینک خرید خودت توی وبلاگ بذاری بعد از طریق افزایش رتبه در گوگل برای اون محصولات مشتری پیدا کنی و پورسانتتو بگیری(البه این یکی زود بازده نیست یه چند ماهی طول میکشه)

Last edited:

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
اون سایت های کلیکی و زیر مجموعه گیری و.... همش سرکاریه کاملا بی خیال شو
باتوجه به شرایط شما میتونی پست زنی کنی برای مدیران سایت ها وبه ازای هر پست مبلغی بگیری
چون خیلی از مدیران سایت ها وقت ندارن سایتشون رو بروز رسانی کنند

همین راه بالایی که 1hamed گفت رو دنبال کن، بهترین کار هست برای شما. البته تو بازارچه که رفتی نگو ماهی n تومن میخوام، تا جا داره میتونی کار کنی، پست زدن هم خیلی وقتت رو نمیگیره، نهایتاً روزی دو ساعت باید وقت بذاری برای 10 تا پست مفید.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
ممنون از همه دوستان پس تنها کاری که برا من مفید فکر میکنم همین پست زنی باشه
حالا به نظر شما معمولا تا چه حدی میشه درامد داشت در ماه؟
در ضمن چون تاپیک در بخش بازارچه زده شده اگر کسی دنبال پست زن میگرده لطف کنه بگه....:rolleyes:
بازم از همه ممنون

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
پست زدن یه موضوع توافقی هست ، بستگی داره چه پستی رو کجا بزنی!
برای یه سایت دانلود پست درست حسابی بزنی ، توی یه فروم پست مفید بزنی یا توی یه فروم پست معمولی بزنی.
اینام توافقی هست بین شما و صاحب سایت ، در این زمینه یه سرچی بکنی بد نیست ، از رنج قیمت های متداول با خبر میشی. :دی
موفق باشی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
والا از قیمت ها تا حدودی باخبر هستم ولی اکثر جاهایی که گفتن پست زن میخوایم و شرایطشون خوب بود متاسفانه کار با وی پی اس و اف تی پی رو شرط کرده بودن که بنده کار با هیچ کدومشون رو بلد نیستم!:D

بالا