سلام از دوستان با قیمت مناسب کی متونه کردیت کارت مجازی برام تهیه کنه؟ برای دریافت و پرداخت هستش.
V vorujak Registered User تاریخ عضویت 24 ژوئن 2009 نوشتهها 281 لایکها 1 4 آپریل 2012 #1 سلام از دوستان با قیمت مناسب کی متونه کردیت کارت مجازی برام تهیه کنه؟ برای دریافت و پرداخت هستش.
Dr.Web Registered User تاریخ عضویت 5 سپتامبر 2008 نوشتهها 730 لایکها 65 محل سکونت Iran 4 آپریل 2012 #2 به نقل از vorujak : سلام از دوستان با قیمت مناسب کی متونه کردیت کارت مجازی برام تهیه کنه؟ برای دریافت و پرداخت هستش. کلیک کنید تا بازشود... سلام کارت های مجازی عمدتا برای پرداخت هستند و بعید می دونم امکان دریافت رو هم داشته باشن چه مبلغی نیاز دارین ؟
به نقل از vorujak : سلام از دوستان با قیمت مناسب کی متونه کردیت کارت مجازی برام تهیه کنه؟ برای دریافت و پرداخت هستش. کلیک کنید تا بازشود... سلام کارت های مجازی عمدتا برای پرداخت هستند و بعید می دونم امکان دریافت رو هم داشته باشن چه مبلغی نیاز دارین ؟
V vorujak Registered User تاریخ عضویت 24 ژوئن 2009 نوشتهها 281 لایکها 1 4 آپریل 2012 #3 به نقل از Dr.Web : سلام کارت های مجازی عمدتا برای پرداخت هستند و بعید می دونم امکان دریافت رو هم داشته باشن چه مبلغی نیاز دارین ؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام دوستان شنیدم مشکل بابت دریافت و پرداخت ندارند من یه سری مشتری خارجی دارم که هر ماه نیازمندیم invoiceهاشون بتونند پرداخت کنند همین. بتونم پول بگیرم و ارسال کنم
به نقل از Dr.Web : سلام کارت های مجازی عمدتا برای پرداخت هستند و بعید می دونم امکان دریافت رو هم داشته باشن چه مبلغی نیاز دارین ؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام دوستان شنیدم مشکل بابت دریافت و پرداخت ندارند من یه سری مشتری خارجی دارم که هر ماه نیازمندیم invoiceهاشون بتونند پرداخت کنند همین. بتونم پول بگیرم و ارسال کنم