• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کرک برای برنامه Fast Email Extractor 6.1

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستان خودم
من دنبال یک برنامه جمع آوری ایمیل می گشتم یکی از دوستان گفت این برنامه Fast Email Extractor خوب هستش ولی کرک یا سریالش رو ندارم ممنون می شم لطف کنین و کمکم کنید

اگرم نرم افزار بهتری می شناسید معرفی کنید

:rolleyes:

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت همه
کاربران فعال کسی نبود منو راهنمایی کنه
خیلی ضروری هسش

با تشکر

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
از مدیران فعال کسی چیزی در این مورد می دونه
با تشکر

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
یکی پیدا بشه جواب ما رو بده

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستت عزیز skyupper2
این فایلی که گذاشتید کرک یا پچش کجا هستش من نصب کردم ولی دوباره تو رجیست کردنش گیر افتادم

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3

niliyedoone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان خودم
من دنبال یک برنامه جمع آوری ایمیل می گشتم یکی از دوستان گفت این برنامه Fast Email Extractor خوب هستش ولی کرک یا سریالش رو ندارم ممنون می شم لطف کنین و کمکم کنید

اگرم نرم افزار بهتری می شناسید معرفی کنید

:rolleyes:

salam . man in software ro dar liste aghlame frooshgaham daram. ba crack , serial number baraye v4&5 . in narmafzar test shode va hamin hala ham khodam dar hale biroon keshi mail hastam. in mahsool joze mahsoolate geroone eshop man hast. chon ba tavajoh be tahghighe man taghriban tanha kasi k in software ro kamel va bedoone naghs dare man hastam. mitoonid kole interneh ro chek konid.
in software ghabele ejra dar har tedad system computer mibashad
az ghabeliyathaye in service in ast k mail ra mitavanad ba ( , ya " ) + adresse site + adresse site haee k har mail dar an sabtenam nemoodeh. .

بالا