• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک از دوستان برنامه نویس

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان. من در مورد دو تا برنامه کوچولو سوال داشتم اول اینکه میخواستم یه برنامه بنویسم که زمان سیتم رو در قسمت کپشن یک لیبل هر2 ثانیه یه بار نشون بده دوم اینکه اگه مثلا بخوایم داخل یک برنامه تعریف کنیم که کاربر فقط اجازه داره 5 تا عدد رو داخل text box وارد کنه اون عددا رو باید چجوری تعریف کنیم اگر میشه با یه مثال ساده اینجا کد و راه حلش رو بذارین ممنون میشم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
از یه تایمر استفاده کن (intervalش رو بگذار 2000) و توش Label1 = Now
دومی هم پراپرتی: MaxLength تکست باکس رو 5 بکن

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی اما اگه میشه کد این تایمررو واسم اینجا کامل بنویس ممنون میشم دومی رو فکر کنم فهمیدم اما اولیرو زیاد حالیم نشد من تو ویژوال ضعیفم بازم ممنون

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه تایمر اضافه کن به فرم. intervalش رو بکن 2000 (میشه 2 ثانیه). یک Label هم اضافه کن به فرم.
کد زیر رو در فرم بگذار :
کد:
Private Sub Timer1_Timer()
Label1 = Now
End Sub

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم واقعا ممنون به خاطر اینکه هم انقدر سریع جواب میدین هم اینکه زحمت میکشین و به سوالات من و دوستای دیگه پاسخ میدین یک دنیا ممنون.

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار عالی این کدی که گذاشتید کار کرد دیوونتم فقط یه سوال دیگه اگه بخوام که همین برنامه رو جوری بنویسم که زمان سیستم هر 2 ثانیه بیاد و 2 ثانیه بره یعنی 2 ثانیه نمایش بده دوباره دو ثانیه بره و این کار تکرار بشه باید چی اضافه کنم؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سرعت جواب دادن بخاطر اینه امروز سرم خلوته ها :D
اینطوری میشه:
کد:
Private Sub Timer1_Timer()
Static bShow As Boolean
bShow = Not bShow
If bShow Then
    Label1 = Now
Else
    Label1 = ""
End If
End Sub

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا خیلی کارت درسته نوکرتیم کاشکی منم یه کوچولو از اطلاعات شمارو داشتم باورتون نمیشه واسه این 2 تا سوال فسقلی به عالم و آدم رو انداختم هر کی یه تومار کد گذاشت جلوم که اگه به خودش میدادم نمیدونست چی نوشته و جالب اینه که اصلا هم کار نمیکرد اگر میدونستم اینجا شما جواب میدین که خیلی زودتر می اومدم بازم ممنونم ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده شانس خوب من بود که امروز اومدم سرت خلوت بود کار منو که راه انداختی ایشالا خدا هم کارت رو راه بندازه اگر سوالی داشتم بعدا مزاحمت میشم.

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دوباره اومدم اگه لطف کنی کد این دو تا برنامه رو بذاری خیلی ممنون میشم و دیگه سوالی نمیمونه البته من خودم دست و پا شکسته انجام میدم که برنامه ران نمیده
اول در مورد همون برنامه که اول سوال کردم سوالم اینه . برنامه ای بنویسید که 5 عدد به اضافه عدد صفر را از text1 دریافت کند و میانگین آنها را در یک لیبل نمایش دهد و مجموع آنها را در text2

دومین برنامه اینه که توسط یک زیر روال برنامه ای بنویسید که اگر کاربر در text1عدد منفی یا مثبت وارد کرد تعیین کند که عدد منفی است یا مثبت که البته من اینو به صورت عادی نوشتم اما با زیر روال بلد نیستم در ضمن که گفته زیر روال ما در form load باشه و این برنامه رو روی دکمه okبنویسید اگه راهنمایی کنید که ممنون میشم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام من دوباره اومدم اگه لطف کنی کد این دو تا برنامه رو بذاری خیلی ممنون میشم و دیگه سوالی نمیمونه البته من خودم دست و پا شکسته انجام میدم که برنامه ران نمیده
اول در مورد همون برنامه که اول سوال کردم سوالم اینه . برنامه ای بنویسید که 5 عدد به اضافه عدد صفر را از text1 دریافت کند و میانگین آنها را در یک لیبل نمایش دهد و مجموع آنها را در text2

دومین برنامه اینه که توسط یک زیر روال برنامه ای بنویسید که اگر کاربر در text1عدد منفی یا مثبت وارد کرد تعیین کند که عدد منفی است یا مثبت که البته من اینو به صورت عادی نوشتم اما با زیر روال بلد نیستم در ضمن که گفته زیر روال ما در form load باشه و این برنامه رو روی دکمه okبنویسید اگه راهنمایی کنید که ممنون میشم
فرمهای آمادش رو بگذار من کدهاش رو بذارم توش.

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من منظورت رو متوجه نشدم فرمارو چجوری بذارم ؟ عکسشو بذارم یا لینک دانلودش؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آره آپلود کن یا تصویری چیزی بذار متوجه بشم چشکلی میخوای

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2.JPG

من این عکسرو گذاشتم امیدوارم که درست گذاشته باشم

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این عکسی که گذاشتم مربوط به برنامه اولیه که با کلیک روی دکمه ok میانگینش رو توی لیبل نشون بده و همزمان مجموع اون اعداد رو توی تکست 2

فرم برنامه دومی هم همینه فقط تکست 2 رو نداره یعنی با استفاده از زیر روال وقتی شما نوشتید برنامرو داخل لیبل
بنویسه مثلا عدد منفی یا اگه مثبت بود بنویسه مثبت همین
بازم تشکر میکنم. شرمنده شبتو خراب کردم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آخه 5تا عدد رو از یه تکست باکس چحوری دریافت کنه!؟ با کاما اعداد جدا بشن؟ یا مثلا یکی وارد بکنه و یه دکمه ای چیزی رو بزنه تکست باکس خالی بشه برای ورودی بعدی؟ نباید 5تا تکست باکس باشه یحتمل؟

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا خدمتت عرض کنم اون آدم بلا نسبت چیزی که اینو طرح کرده اینجاشو توضیح نداده اما شما فرض کن که مثلا اعداد با کاما یا هر علامتی که مجاز هستش جدا بشن و عدد صفر هم باشه مثلا فرض میکنیم عددای 4 6821 باشن به اضافه صفر حالا نمیدونم میشه یا نه اگر نمیشه رو 5 تا تکست جداگانه بنویس هر جور که صلاح میدونی اگرم نمیشه که فقط دومی رو بنویس نمیخوام اذیت بشی

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بنظرم منطقی تر اینه که ورودی ها جدا باشه. راحتتره اصلا.
بیا بگیرشون ولی سعی کن تمریناتت رو خودت انجام بدی :)

.

فایل های ضمیمه

• New Folder.zip
    3 KB · نمایش ها: 1

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی خیلی لطف کردی اما من نه یه استاد درست و حسابی داشتم که بخواد اینارو توضیح بده نه وقت تمرین اینارو هم که مطرح کردم نمونه سوالات امتحانی بودن که دوبار امتحان دادم و رد شدم و مجبور شدم واسه امتحان مجدد 90 هزار تومن بدم بازم ممنونم شب خوبی داشته باشی.
موفق باشی

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم مرسی اطلاعاتت خیلی خوبه ها؟ راستی میخواستم یه راهنماییم بکنی به نظرت اگه بخوام vb رو خوب یاد بگیرم چه کتابی بخونم ؟ کتاب خوب و مفیدی هست که بهم معرفی کنی؟ یا اینکه کلاس برم ؟ هرچند کلاسشم رفتم اما دریغ از یه برنامه که بتونم بسازم:D

بالا