• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای انتقال برنامه به هاست

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام
دوستان عزیز من خیلی وقت هست برنامه ای برا سایتم نوشتم و وقتی رو سیستم و به صورت لوکال هاست باهاش کار میکنم خوب کار میده ولی وقتی رو هاست میزارم اصلا هیچ صفحه ای باز نمیشه
و مشکل دومم این که الآن ویندوز رو عوض کردم و وقتی asp.net رو باز نصب کردم و میخوام پروژم رو باز کنم ارر میده
و این اون پیغام هست
2ppcyol.jpg

خواهشن کمکم کنید خیلی احتیاج دارم
9163714351 دوست عزیزی پیدا شه و تماس بگیره محشر میشه
منتظرم

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد سوال اول اگر از بانک های اطلاعاتی مانند اکسس استفاده کرده اید به احتمال فراوان مشکل از تنظیم نبودن پرمیشن فایل ها و فولدر ها است. لطفاً خطای ظاهر شده را هم ذکر کنید.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ممکنه روی هاست توی فولدر اشتباهی کپی میکنید ، یا bin رو آپلود نمیکنید .

در مورد قسمت دوم اول بگید از دات نت فریم ورک 2 استفاده میکنید ؟ در هر صورت از کنترل پنل Administrative Tools برید به قسمت تنظیمات IIS وب ویرچوال دارکتوری که توش وبساتتون هست رو بیارید (و مطمئن شید که به عنوان وبسایت تعریف شده اگر نشده دکمه create ) رو بزنید .

به قمستDirectory security برید
در قسمت Anonymous ... اونجایی که عکس دست دادن هست دکمه Edit رو بزنید .
مطمئن شید چک باکس مقابل Integrated ... (آخرین چک باکس چک خورده )

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید تو طراحی سایت هیچ مشکلی با بانک اطلاعاتی ندارم یعنی همه اطلاعاتم رو درست و صحیح پردازش میکنه ولی HR عزیز من تو منو view دات نت نگاه کردم نوشته بود فرمورک 1.1؟ و توضیحاتتون رو هم خواهشن کامل بدید طوری که من مبتدی متوجه شم
آها من برا تست یه صفحه خیلی سادده که فقط یک کلید داره و یه لیبل طراحی کردم و بازم وقتی گذاشتم رو هاست از فایل وب دات کنفیگ ارر میگیره.در زیر آدرس ارری که از سایتم میگیره رو به صورت یه فایل html آپلود کردم براتون میزارم
http://tabeez.persiangig.com/Configuration Error.htm
Configuration%20Error.htm

خواهشن خیلی زود نیاز دارم به کمکتون
و اگه مشکلی براتون نیست باهام تماس بگیرین 9163714351 اینطوری خیلی زوتر مشکلم حل میشه
منتظرم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
کد:
<authentication mode="Forms">

این تغییر رو بده توی وب کانفیگ

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ببینید تو طراحی سایت هیچ مشکلی با بانک اطلاعاتی ندارم یعنی همه اطلاعاتم رو درست و صحیح پردازش میکنه ولی HR عزیز من تو منو view دات نت نگاه کردم نوشته بود فرمورک 1.1؟ و توضیحاتتون رو هم خواهشن کامل بدید طوری که من مبتدی متوجه شم
آها من برا تست یه صفحه خیلی سادده که فقط یک کلید داره و یه لیبل طراحی کردم و بازم وقتی گذاشتم رو هاست از فایل وب دات کنفیگ ارر میگیره.در زیر آدرس ارری که از سایتم میگیره رو به صورت یه فایل html آپلود کردم براتون میزارم
http://tabeez.persiangig.com/Configuration Error.htm
Configuration%20Error.htm

خواهشن خیلی زود نیاز دارم به کمکتون
و اگه مشکلی براتون نیست باهام تماس بگیرین 9163714351 اینطوری خیلی زوتر مشکلم حل میشه
منتظرم
ببخشید شما حامد یا مهرداد میشناسی؟
freak7.gif

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزم من مهرداااادم فکر نمیکنم مشکل با تغییر به فروم حل شه الآن تست میکنم
آها چزی دیگه ای که هست اینه که دو پووشه دیگه سایت پروژه یکی از دوستان من هست که با سی شارپ نوشته و اون الآن داره کار میده و authentication mode اون برابر Windows هست
ولی مال من که با Vb نوشتم مشکل میگیره . دفعه قبل هم گفتم فریم ورک نوشته 1.1

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ببینید authentication mode تون توی کل سایت باید یه چیز باشه ، در ضمن تا جایی که من ارور شمت رو دیدم داره روی دات نت 2 اجرا میشه . authentication mode خودتون رو با فولدرریشه یکی کنید و dll هاتون رو توی Bin فولدر ریشه قرارد بدید.
authentication mode کاری به زبان برنامه نویسی شما نداره ، در حقیقت روش شناسایی کاربر دات نت اه .

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی عزیزم الآن با اون پروژه که تو سایت هست یکی میکنم. من وقتی dll ای رو معرفی کردم خودش اتوماتیک تو پوشه bin کپی میکنه. شما نظرتون رو طوری بگید که من بتونم مشکلم رو حل کنم.آها چیزی که اشاره کردی
برنامه من داره رو دات نت 2 و فریم ورک 2 اجرا میشه. اگه تفاوت داشته باشه با نسخه من ممکنه ارر بگیره
الآن هم authentication mode رو به windows که اونیکی پروژه سایت هم همین بود تغییر دادم و باز مشکل میگیره
ای خدا اولین پروژت باشه اینهمه هم مشکل بگیره .بعضی وقتا واقعا ناامید میشم
جان من زودی تا ...
خواهشن زودی کمکم کنین

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما بیا پروژت رو روی یه هاست مجزا و مجانی نصب کن ببین کار میکنه ، بعد برو توی ساپ دایرکتوری بذار .

میتونی توی ساب دامین از اون یکی سایت هم به طور مجزا نصب کنی

بالا