• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای حل مشکل گوشی huawei p6

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سلام دوستان.یه گوشی هواوی پی ۶ دارم که یه مقدار ناچیز شیشه ی لنز یا خود لنز دقیق نمیدونم کدوم کثیف شده و تو عکس با زمینه ی سفید یه ذره اون قسمت کثیف یه هالهی سیاه تو عکس میفته.از دوستان خواهش میکنم کمک کنن و بگن که چجوری میشه این کثیفی رو پاک کنم .کسی از دوستان هست که بدونه این گوشی چجوری باز میشه؟؟؟؟ درش چجوری در میاد که بشه به شیشه لنز از داخل و خود لنز دسترسی پیدا کرد؟؟؟؟؟؟
از مدیران عزیز خواهش دارم تاپیکو نبندن شاید مشکل حل شد.ممنونم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
عزیز 2 راه بیشتر نداری به نظر من ،

یکی اینکه گوشی رو ببری پیش یه تعمیرکار حرفه ای که بازش کنه تا اگه وسط کار مشکلی پیش اومد خودش جوابگو باشه ، دوم اینکه به نظرم بیخیال شی بهتره چون اگر باز بشه اولاً به دلیل فلزی بودن جنس بدنه بدون شک قسمت هایی از قاب انحنا پیدا میکنن و اثر باز شدن و رنگ رفتگی کاملاً روی گوشی باقی میمونه ، بعدش هم قیمت گوشی افت محسوسی خواهد کرد ...

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
عزیز 2 راه بیشتر نداری به نظر من ،

یکی اینکه گوشی رو ببری پیش یه تعمیرکار حرفه ای که بازش کنه تا اگه وسط کار مشکلی پیش اومد خودش جوابگو باشه ، دوم اینکه به نظرم بیخیال شی بهتره چون اگر باز بشه اولاً به دلیل فلزی بودن جنس بدنه بدون شک قسمت هایی از قاب انحنا پیدا میکنن و اثر باز شدن و رنگ رفتگی کاملاً روی گوشی باقی میمونه ، بعدش هم قیمت گوشی افت محسوسی خواهد کرد ...

داداش شاید در گوشی جوری باشه مثل ایفون ۴اس که بشه فقط در رو برداشت و پاکشکرد و در روش گذاشت.نمیدونین در این گوشی چجوری باز میشه؟؟؟؟ تعمیرکار حرفه ای تو کرمانشاه نداریم
تو تاپیک فروش huawei p6 امضام عکساییکه با گوشی گرفتمو ببین تا ببینی درچه حده.شاید راه دیگه ایم بود

3RR0r

Registered User
لایک‌ها
35
داداش با کارت گرافیک عوض نمیکنی؟ سر هم میدم !

داداش شاید در گوشی جوری باشه مثل ایفون ۴اس که بشه فقط در رو برداشت و پاکشکرد و در روش گذاشت.نمیدونین در این گوشی چجوری باز میشه؟؟؟؟ تعمیرکار حرفه ای تو کرمانشاه نداریم
تو تاپیک فروش huawei p6 امضام عکساییکه با گوشی گرفتمو ببین تا ببینی درچه حده.شاید راه دیگه ایم بود
دوست عزیز باز کردن پشت گوشی بسیار ساده هست و خودتون هم به سادگی میتونید انجام بدید و به هیچ ابزاری هم نیاز ندارید این فیلم رو نگاه کنید مشکلتون حل میشه

فیلم برای راحتی دوستان در اپارات بارگزاری شد:D

http://www.aparat.com/v/liVuS

Last edited:
بالا