• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای خرید لپ تاپ از فرنگستون!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام.

یه لپ تاپ لنوو سری T500 با کانفیگ سی پی یو 2.26 core 2 و رم 2 گیگ و LCD 15.4 مدنظرم هست می خوام با کردیت از فرنگستون به آدرس ایران سفارش بدم. توی گوگل شاپینگ کلی چرخیدم ولی تقریبا همه شون یا ورلد شیپینگ نداشتن یا اینکه به ایران نمی فرستادن به غیر یکیشون که می گه با western union باید پولو منتقل کنی که خدا را شکر تو ایران اصلا دفتر نداره! حتی تو شاپینگ انگلستان هم چرخیدم ولی قیمتهاشون نمی دونم چرا انقدر فضایی بود. به غیر از دو تا فروشگاه که OK نبودن بقیه از هزار پوند شروع میشدن! :blink: یه سایت ایرانی original4u هم هست که کالا را میگیره می فرسته ایران که اونم قیمت فضایی میده. (60٪ پول نوت بوک!!).

خواهشا اگه فروشگاهی تو فرنگستون سراغ دارید که شیپینگ به ایران را قبول می کنه و خریدش هم با کردیت هست دریغ نکنید. راستی حتما حتما می خوام Localization لپ تاپ به ما بخوره یعنی English یا Arabic. متشکرم. :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دیگه تو پی تی که کسی جوابی نداشته باشه یعنی بی خیال!

orado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر می کنم که بهترین راه اینه که یک فرد قابل اعتماد پیدا کنین که براتون از فرنگ بیاره. راستی مگه شما توی ایران پیدا نکردین این مدل رو؟ من توی ایران قیمتی حدود 1.690 دیدم. فرقش با خارج چقدر هست؟

بالا