• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای خرید گوشی زیر یک ملیون

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

راستش خیلی گشتم و کلی مطلب خوندم ولی به نتیجه نرسیدم میخواستم از دوستان در مورد خرید گوشی کمک بگیرم اگه دوستان افتخار بدن و راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم

مهمترین مشخصاتی که مد نظرمه به ترتیب اولویت اینهاست

1 صفحه نمایش بین 4 تا 5 اینچ

2 تاک تایم بالا - حداقل 7 یا 8 ساعت - هر چی بیشتر بهتر

3 سهولت کار با اینترنت جی پی آر اس هم با خود گوشی و هم در اتصال به کامپیوتر با کابل یو اس بی یا وای فای

4 جی پی اس و رادیو داشته باشه

5 قابلیت اجرای انواع نرم افزارهایی که معمولا رو گوشی لازم میشن مثل ضبط صدا و جی پی اس و فایل منیجر و نرم افزارهای جاوا مثل تقویم فارسی

6 سرعتش خوب باشه و هنگ تو کارش نباشه - آنتن دهی خوب - تاچ اسکرین باشه و از متن فارسی تو اس ام اس و کانتکت ها هم خوب پشتیبانی کنه - منوی فارسی اصلا برام مهم نیست

چیزهایی که اگه باشه بهتره ولی خیلی برام مهم نیست

7 کیفیت صفحه

8 کیفیت دوربین حداقل 5 مگ

9 دوربین دوم

10 ترجیحا رم خور باشه

11 شناسایی متن فارسی داشته باشه (یعنی روش با قلم یا انگشت فارسی بنویسی و تشخیص بده)

اجرای بازیهای سنگین و نمایش فیلم های اچ دی اصلا برام مهم نیست و بود و نبودش برام فرقی نداره

تا اینجای کار گوشیهای زیر کاندیدای انتخابی هستن

Sony Xperia L
Huawei g510
Huawei g525

نظر همه دوستان برام مهمه لطف کنین نظر بدین از کمک و نظر همه دوستان ممنونم

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه واقعا فقط این ها نیازتونه خیلی زیاده 1 تومن هزینه کردن.به هر حال من گوشی هایی که بنظرم توی هر رنج قیمت ارزش خرید دارند رو اینجا مینویسم.
به ترتیب از قیمت زیاد به کمه:اکسپریا اس پی-اکسپریا ال-Huawei Ascend G510 U8951-
LG Optimus L3 II Dual E435

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
اگه واقعا فقط این ها نیازتونه خیلی زیاده 1 تومن هزینه کردن.به هر حال من گوشی هایی که بنظرم توی هر رنج قیمت ارزش خرید دارند رو اینجا مینویسم.
به ترتیب از قیمت زیاد به کمه:اکسپریا اس پی-اکسپریا ال-Huawei Ascend G510 U8951-
LG Optimus L3 II Dual E435

آقا خیلی ممنون لطف کردید جواب دادید

من انتظار امکانات زیاد از گوشی ندارم اما همون تعدادی که لازم دارم رو هر روز باهاشون سرو کار دارم و اگه یکیش جواب نده مجبورم گوشی رو عوض کنم اولین و مهم ترین اولویتم هم زمان خالی شدن باطریه

مشخصات هووایی رو ردیدم از لحاظ فنی و قیمت خیلی عالیه حتی g525 هم که چهار هسته ای هست هم با یه تفاوت قیمت کم خیلی وسوسه کننده ست اما چیزی که هست اینه که میترسم همه کارایی که مدعی هست رو انجام نده مثلا تو کانکت یا آنتن دهی یا اتصال به کامپیوتر یا چه میدونم چیزایی که خیلی لازم دارم سرکار بزاره و جواب نده شما یا دوستان دیگه ای این گوشی رو دارین ؟ تاییدش میکنین؟

اکسپریا اس پی طبق گفته شما برام زیاده و اکسپریا ال کارم رو راه میندازه من تعریف اکسپریا ال رو زیاد شنیدم اما واسم مهمه که هنگ ها و ریستارت هایی که از سونی تعریف میکنن توش نباشه اطلاع دارین که هنگ یا ریستارت داره یا نه؟

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
یادم رفت در مورد ال جی بگم که تا حالا از محصولات ال جی در هیچ موردی استفاده نکردم و سعی مکنم که بعد از این هم استفاده نکنم چون تو خود کره هم جنس درجه 3 حساب میشه
حتما میدونین که تو کره دوو اوله و سامسونگ و هیوندای دومن و ال جی تقریبا متفرقه بحساب میاد

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آقا خیلی ممنون لطف کردید جواب دادید

من انتظار امکانات زیاد از گوشی ندارم اما همون تعدادی که لازم دارم رو هر روز باهاشون سرو کار دارم و اگه یکیش جواب نده مجبورم گوشی رو عوض کنم اولین و مهم ترین اولویتم هم زمان خالی شدن باطریه

مشخصات هووایی رو ردیدم از لحاظ فنی و قیمت خیلی عالیه حتی g525 هم که چهار هسته ای هست هم با یه تفاوت قیمت کم خیلی وسوسه کننده ست اما چیزی که هست اینه که میترسم همه کارایی که مدعی هست رو انجام نده مثلا تو کانکت یا آنتن دهی یا اتصال به کامپیوتر یا چه میدونم چیزایی که خیلی لازم دارم سرکار بزاره و جواب نده شما یا دوستان دیگه ای این گوشی رو دارین ؟ تاییدش میکنین؟

اکسپریا اس پی طبق گفته شما برام زیاده و اکسپریا ال کارم رو راه میندازه من تعریف اکسپریا ال رو زیاد شنیدم اما واسم مهمه که هنگ ها و ریستارت هایی که از سونی تعریف میکنن توش نباشه اطلاع دارین که هنگ یا ریستارت داره یا نه؟
باهاش کارکردم هنگی تو کارش نیست فقط باتریش خیلی خوب نیست که البته بیشتر اندرویدیا همینطورن.
ال از هواوی جی525 هم خیلی قویتره هم امکاناتش بیشتره:در کل بهتره.

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
آقا بازم ممنون که وقت میذاری و جواب میدی

باهاش کارکردم هنگی تو کارش نیست فقط باتریش خیلی خوب نیست که البته بیشتر اندرویدیا همینطورن.

الان منظور شما ال هست یا هووایی؟

ال از هواوی جی525 هم خیلی قویتره هم امکاناتش بیشتره:در کل بهتره.

تو بهتر بودنش که شکی نیست از مارک و قیمتش پیداست که باید بهتر باشه

ال چقدر باطری نگه میداره؟ مثلا واسه مکالمه یکسره یا استفاده از جی پی اس یا کار با اینترنت یا اتصال به کامپیوتر (جداگانه - نه با هم دیگه)

چون من مرتب این سه تا کار رو با گوشی دارم و خیلی واسم مهمه که باطریش 10 - 12 ساعت پشت سر هم جواب بده

یه چیزایی هم در مورد بعضی گوشیهای سونی شنیدم که نمیدونم درسته یا نه مثلا

قطع شدن یا ریستارت شدن موقع مکالمه

اگر با وای فای یا کابل به کامپیوتر وصل بشی صدای زنگ اس ام اس یا تماس قطع میشه و متوجه نمیشی یا بعضی مواقع اصلا تماس برقرار نمیشه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آقا بازم ممنون که وقت میذاری و جواب میدی

الان منظور شما ال هست یا هووایی؟

تو بهتر بودنش که شکی نیست از مارک و قیمتش پیداست که باید بهتر باشه

ال چقدر باطری نگه میداره؟ مثلا واسه مکالمه یکسره یا استفاده از جی پی اس یا کار با اینترنت یا اتصال به کامپیوتر (جداگانه - نه با هم دیگه)

چون من مرتب این سه تا کار رو با گوشی دارم و خیلی واسم مهمه که باطریش 10 - 12 ساعت پشت سر هم جواب بده

یه چیزایی هم در مورد بعضی گوشیهای سونی شنیدم که نمیدونم درسته یا نه مثلا

قطع شدن یا ریستارت شدن موقع مکالمه

اگر با وای فای یا کابل به کامپیوتر وصل بشی صدای زنگ اس ام اس یا تماس قطع میشه و متوجه نمیشی یا بعضی مواقع اصلا تماس برقرار نمیشه
منظورم ال بود ولی شنیدم که جی510هم باتری خوبی نداره و حتی شاید باتری ال بهتر باشه.استفاده از اینترنت و جی پی اس خیلی باتری میخوره و فکر نکنم گوشی ای باشه که بتونه 10 ساعت برا این کارا شارژ بده گوشیهای هوشمند منظورمه.
شما ال بخر یا جی 510 هر دو تا تو رنج قیمت خودشون ارزش خرید دارند بستگی داره چه قدر هزینه کنید.

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
منظورم ال بود ولی شنیدم که جی510هم باتری خوبی نداره و حتی شاید باتری ال بهتر باشه.استفاده از اینترنت و جی پی اس خیلی باتری میخوره و فکر نکنم گوشی ای باشه که بتونه 10 ساعت برا این کارا شارژ بده گوشیهای هوشمند منظورمه.
شما ال بخر یا جی 510 هر دو تا تو رنج قیمت خودشون ارزش خرید دارند بستگی داره چه قدر هزینه کنید.

ممنون که جواب میدین

اگه میشه به بقیه سوالای کامنت اخرم در مورد هنگ و ریستارت و قطع تماس و اینجور چیزا هم جواب بدین چون خیلی واسم مهمه

در مورد هزینه هم اگه L مشکلایی که گفتم نداشته باشه فکر کنم کارم رو راه بندازه اما اگه مثلا با 100 تومن بیشتر امکانات خیلی خوبی بدست بیارم حاضرم بازم هزینه کنم

امروز رفتم بازار تو نمایندگی آرین L رو دیدم و کمی باهاش کار کردم بنظرم یکم وزنش زیاد بود شاید چون تا حالا گوشی 4.3 اینچ نداشتم اینجوری بنظرم اومده ضمن این که قیافه واقعیش به اون قشنگی که تو عکساش هست نبود و تاچش هم انگار خیلی جالب بنظر نمیومد اما از هر نظر خیلی تفاوتی بین اون و ion و Z احساس نکردم بنظرم اومد که واسه من که کار سنگین ازش نمیخوام همشون یجور بودن

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ممنون که جواب میدین

اگه میشه به بقیه سوالای کامنت اخرم در مورد هنگ و ریستارت و قطع تماس و اینجور چیزا هم جواب بدین چون خیلی واسم مهمه

در مورد هزینه هم اگه L مشکلایی که گفتم نداشته باشه فکر کنم کارم رو راه بندازه اما اگه مثلا با 100 تومن بیشتر امکانات خیلی خوبی بدست بیارم حاضرم بازم هزینه کنم
یکی از آشنایان این گوشیو داره من نشنیدم بگه هیچ کدوم از این مشکلاتو.
منظورتون همون ارزش خریده.بعد از ال گوشی ای که ارزش خرید داره اکسپریا اس پی هست که حدودا 200-250 گرونتره.چون کار سنگین با گوشی ندارید همین ال کفایت میکنه و برای شما به نظر من خرید گوشی قویتر و با امکانات بیشتر از ال به نظر من خرج اضافیه.ولی به هر حال اگه خواستید بیشتر هزینه کنید اس پی گوشی ای هست که ارزش خرید داره بعد از ال.

lvntrnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
مبلغ 1 میلیون تومان برای امکاناتی که میخواهید مناسبه.
پیشنهاد من گوشی های پدرمادر دار Samsung هست.
سری گوشی های Galaxy از Samsung عالی هستند.
بنا به بودجه ای که دارید می تونید Galaxy S II و یا با کمی افزایش بودجه بیشتر Galaxy S III کارکرده سالم و تمیز تهیه کنید.

بالا