• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای ردیابی شماره تلفن با پیش شماره 0919 که مربوط به یک کلاهبرداره ... خواهشا کمک کنید

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان اگه کسی میتونه یه خط 0919 رو واسم ردیابی کنه که کجاست خیلی کمکم کرده و این طرف یه کلاهبرداره که شاکی زیاد داره و پول مردم رو خورده ...

من میخوام شخصا پیداش کنم چون شاکی زیاد داره بعید به پولمون اینجوری برسیم این شخص کلاهبردار مدیر عامل یکی از تعاونی های مسکن مهر بوده که با همدستی مدیر عامل های تعاونی های دیگه یه باند کلاهبرداری راه انداخته بودن و پولارو از ملت گرفته و متواری هست ... الان به خاطر این قضیه تمام تعاونی های مسکن مهر رو تعطیل کردن

من شکایت کردم دادسرا الهیه و کلانتری 101 تجریش که رئیس کلانتری گفت بهترین راه اینه که خودت پیداش کنی ... منم یه شماره ازش دارم که زنگ میخوره ولی جواب نمیده ...

Last edited:

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
دوستانی که میتونن دریغ نکنن

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
داداش باید از کارمند های مخابرات که دسترسی به سیستم دارن پیدا کنی و کمی سبیلشون رو چرب کنی تا کارت رو انجام بدن توی نت وقتت رو تلف نکن

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام داداش.ردیابی کنی یا اینکه اطلاعاتشو در بیاری؟اگه اطلاعات صاحب خط شماره پخ کن شاید تونستم .

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
:(متاسفانه جدیدا خیلی گیر شده...

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام داداش.شمارشو واسم پخ کن.من اطلاعات صاحب خط اگه بتونم دی میارم واست.اما ردیابیش کار ما نیست دیگه کار کلانتریه.

amin850909

Registered User
لایک‌ها
10
متاسفانه کار سختیه

عموی من از روی خیر خاهی ضامن یه زندانی شد خونشو گذاش گرو

الان متواری شده خونه داره ضبط میشه

شمارش ایرانسله به هر دری زدیم ادرسش پیدا نشد

بالا