• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای شروع کسب و کار

mohammad-masoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و عرض ادب
دوستان من توانایی هایی در بحث راه اندازی و مدیریت سایت دارم .
حقیقت متاهل شدم و وضعیت مالیم با شرایط فعلی نمیگذره به همین دلیل تصمیم گرفتم دست به کسب و کاری بزنم که البته با توجه به اینکه نامزد هستم و شرایط خاصی که دارم فعلا فقط میتونم به فکر کسب و کار اینترنتی باشم .

خیلی دنبال ایده ی خوب برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی هستم چون تو زمینه ی فروشگاهی خیلی تونستم اطلاعات و تجربه کسب کنم .

اول تصمیم داشتم فروشگاه لباس اینترنتی راه اندازی کنم اما با توجه به مشاوره هایی که بهم دادن و استخاره که گرفتم تصمیم گرفتم که دنبال کار دیگه ای باشم !
میخوام دوستان اگه براتون مقدوره بهم پیشنهاد بدید چه کارهای دیگه ای میتونم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی بهش دست بزنم
خواهش میکنم اگه راهی به ذهنتون میاد تو پ.خ یا همینجا بهم بگید .
چون واقعا باید دست به یک کار بزنم .
تشکر فراوان

mohammad-masoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت قبلا داشتید؟ در چه زمینه هایی بوده؟
ممنون که جواب دادید سایت موزیک سایت فیلم و سایت ورزشی هم راه اندازی کردم اما فعالیت نکردم
سایت فروشگاهی هم همینطور فروشگاه راه اندازی کردم اما خرید انجام ندادم تا معرفی کنم سایتو

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
ممنون که جواب دادید سایت موزیک سایت فیلم و سایت ورزشی هم راه اندازی کردم اما فعالیت نکردم
سایت فروشگاهی هم همینطور فروشگاه راه اندازی کردم اما خرید انجام ندادم تا معرفی کنم سایتو

اگر برنامه نویسی تسلط کافی دارید یک سایت فروشگاهی با موضوع خاص که موردنیاز جامعه هست راه اندازی کنید.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اگر برنامه نویسی تسلط کافی دارید یک سایت فروشگاهی با موضوع خاص که موردنیاز جامعه هست راه اندازی کنید.
البته قبول دارم که بلد بودن برنامه نویسی می تواند در خیلی مواقع راهگشا باشد اما در بحث وبمستری یک پیشنیاز نمی باشد مگر یک ایده بسیار ناب باشه که احتمال لو رفتنش باشه و الا اکثر وبمستران موفق اساسا برنامه نویسی رو بلد نبودن و تنها تونستن به خوبی از ابزار موجود استفاده کنن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
تعدادی محصول رو انتخاب کنید و با مطالعه روشون کار کنید سمت همکاری در فروش ها هم کمتر برید بهتره چون نه محصول به درد بخور دارند و نه اعصاب برات می مونه از یه لیست 30 تایی همش رو می زنن انصرافی می سوزی تا صبح فرداش

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
تعدادی محصول رو انتخاب کنید و با مطالعه روشون کار کنید سمت همکاری در فروش ها هم کمتر برید بهتره چون نه محصول به درد بخور دارند و نه اعصاب برات می مونه از یه لیست 30 تایی همش رو می زنن انصرافی می سوزی تا صبح فرداش
با این دوستمون موافقم تحت هیچ شرایطی به سمت همکاری در فروش ا نروید همشون جنس بنجل و بیکفیت دست مردم میدن و اه مردم و.. حتی پاپ اپ و...
در مورد پیشنهاد به نظر شخصیم با توجه به اطلاعاتی که از خودتون دادید امادگی مدیریت سایتی ندارید البته مدیریت سایت کار خاصی نیست ولی مدیریت سایت موفق چرا!با توجه به این که نامزد هستید و مطنا بودجون کم نمیونید ریسک کنید و کارهای مختلفی اجرا کنید اگر توانایی فروش و بازاریابی فایل دارید بفرمایید تا چنتا راهنمایی برای شما بفرسم تا به سود مناسبی برسید

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
گول این بنرها رو نخور:
http://static.anetwork.ir/banner/53842689222231717634.gif

ایرانی ها در حال حاضر 350هزار تومن پوله زودپر ساخت اسپانیا رو نمیدن....

اول گفتی سمت همکاری در فروش نرو بعد بهش میگی pm بده تا در بازاریابی فایل به سود برسه؟! چه توانایی این آقا باید داشته باشه برای فروش فایل اخه؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشبختانه من تجربه خوبی در مورد همکاری در فروش محصولات دانلودی دارم و منظورم از همکاری در فروش،سایت های فروشگاهی و بازاریابی محصولات خانگی و فیزیکی هست عزیز!نیازی به توانایی خاصی هم نداره و صرفا علاقه و پشتکار

بالا