• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک برای پیدا کردن یک نرم افزار

mmdoar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
سیستم من دو تا گرافیک داره یکی intel 4000 سی پی یو و یک گرافیک ati radeon 7670 بعد از نصب ویندوز نتونستم درایورای گرافیکو نصب کنم و از چند جا پرسیدم ولی تنها چیزی که گیرم اومد این بود که فهمیدم باید اول یه نرم افزار نصب کنم و بعد درایورا رو بریزم ولی نمیدونم اون نرم افزار چیه و باید از کجا گیرش بیارم
اگه راه حل همینه لطفا بگین اسن نرم افزاره چیه و اگه من اشتباه میکنم لطفا در حل مشکلم به من کمک کنید
ممنونم

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
با سلام
سیستم من دو تا گرافیک داره یکی intel 4000 سی پی یو و یک گرافیک ati radeon 7670 بعد از نصب ویندوز نتونستم درایورای گرافیکو نصب کنم و از چند جا پرسیدم ولی تنها چیزی که گیرم اومد این بود که فهمیدم باید اول یه نرم افزار نصب کنم و بعد درایورا رو بریزم ولی نمیدونم اون نرم افزار چیه و باید از کجا گیرش بیارم
اگه راه حل همینه لطفا بگین اسن نرم افزاره چیه و اگه من اشتباه میکنم لطفا در حل مشکلم به من کمک کنید
ممنونم

خط اول رو متوجه نمیشم،اگه سیستمتون دو تا گرافیک داره یعنی یکیش آنبورد روی مادربورده و اون یکی روی مادربورد نصب شده دیگه،درسته؟! خوب شما فقط آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیکی که روی مادربوردت نصب کردی رو دانلود و نصبش کن و فقط از همین کارت گرافیکی که روی مادربوردت نصب کردی تصویر بگیر،

بعد از نصب ویندوز نتونستم درایورای گرافیکو نصب کنم

اگه ارور میده از ارور تصویر بگیر بزار اینجا یا خودت متن ارور را سرچ کن ببین راه حلی داره یا نه.

mmdoar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه داداش متوجه نشدی یه گرافیک مال خود cpu است که core i5 است
اروری هم که میده میگه حداقل سخت افزار مورد نیاز برای نصب درایور موجود نیست
گرافیکمم سالمه بردم بیرون درایورو نصب کردن ولی بهم نگفت چطوری حالا میخوام ویندوزمو عوض کنم واسه همین میخوام اول اینو یاد بگیرم

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
نه داداش متوجه نشدی یه گرافیک مال خود cpu است که core i5 است
اروری هم که میده میگه حداقل سخت افزار مورد نیاز برای نصب درایور موجود نیست
گرافیکمم سالمه بردم بیرون درایورو نصب کردن ولی بهم نگفت چطوری حالا میخوام ویندوزمو عوض کنم واسه همین میخوام اول اینو یاد بگیرم

عزیز دل
گرافیک مال cpu بود؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک cor i5 است؟؟؟؟؟؟؟؟
]نه داداش متوجه نشدی یه گرافیک مال خود cpu است که core i5 است
خوبه که متوجه نشده :blink::D:thumbsup:
عزیزم همون یه چیزی فهمیدن که بهت نگفتن دیگه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درايورهاي جديد قابليت سوئچ دارند . اگر جديدترين درايو نصب بشه .

mmdoar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز دل
گرافیک مال cpu بود؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک cor i5 است؟؟؟؟؟؟؟؟
]نه داداش متوجه نشدی یه گرافیک مال خود cpu است که core i5 است
خوبه که متوجه نشده :blink::D
:thumbsup:
عزیزم همون یه چیزی فهمیدن که بهت نگفتن دیگه

عزیز دل من خودم خوب میدونم گرافیک چیه و فرقش با سی پی یو چیه احتیاج نیست بیخودی ابراز شادی کنی که از من بیشتر بلدی و من هیچی حالیم نیست آخه تو حتی نفهمیدی سوال من درمورده چیه
دست همه هم درد نکنه خودم فهمیدم اشکال از کجاست
شما هم بهتره بری یه چیزی راجع به apu یاد بگیری منطورم همون cpu ای هست که داخل خودش چیپست گرافیکی داره تا دفعه بعد هنوز سوال رو نفهمیدی یکی رو مسخره نکنی

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
عزیز دل من خودم خوب میدونم گرافیک چیه و فرقش با سی پی یو چیه احتیاج نیست بیخودی ابراز شادی کنی که از من بیشتر بلدی و من هیچی حالیم نیست آخه تو حتی نفهمیدی سوال من درمورده چیه
دست همه هم درد نکنه خودم فهمیدم اشکال از کجاست
شما هم بهتره بری یه چیزی راجع به apu یاد بگیری منطورم همون cpu ای هست که داخل خودش چیپست گرافیکی داره تا دفعه بعد هنوز سوال رو نفهمیدی یکی رو مسخره نکنی

خوب بگو شاید دیگرانی هم باشند که این مشکلو داشته باشند یا براشون پیش بیاد!

mmdoar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

خوب بگو شاید دیگرانی هم باشند که این مشکلو داشته باشند یا براشون پیش بیاد!

هیچی داداش درایورای سایت دل خرابن و کار نمیکنن منم رفتم درایورا رو از خود سایت اینتل و ati گرفتم و تونستم مشکل رو حل کنم
کار زیاد خاصی نداشت

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
با برنامه Nlite برای ویندوز xp و Vlite برای ویستا میتونی تو ویندوز تغییر بدی و هنگام نصب ویندوز درایورهات هم نصب بشن

من خودمم قبلا همچین مشکلی داشتم و مجبور شدم برای خودم با استفاده از همین برنامه ها یک ویندوز اختصاصی بسازم

بالا