داداش حق کپی رایت نداری فدات شم من اول گفتمگوشی باطریش در بیار بعد بزن جا و کلید هوم و پاور و ولوم بالا رو بگیر میره تو ریکاوری بعد فورمت کن
داداش کپی رایت میشه این:داداش حق کپی رایت نداری فدات شم من اول گفتم
حالا زدم که زدم مگه چیه؟حوصله تایپ کردن نداشتم میخواستم تایپ کنم همینو مینوشتم دیدم تو نوشتی کپی پیست کردم...ناراحتی پولشو میدم داداشتو برداشتی حرف من زدی قشنگ بخون مگه نمیخونی تاپیک رو بعد نظر بده![]()
عزیزم اینا درس زندگی هست باید تلاش کنی تا بدست بیاد نه با کپی پیست از همون بچه گی کم داشتی توحالا زدم که زدم مگه چیه؟حوصله تایپ کردن نداشتم میخواستم تایپ کنم همینو مینوشتم دیدم تو نوشتی کپی پیست کردم...ناراحتی پولشو میدم داداش![]()
فرمت گرفتنی نیست داداش کردنیه....شما بری تو ریکاوری با همون 3 تادکمه یه گزینه داره یه اسم ریست فکتوری اونو انجام بده حله...فرمت رو از کجا بگیرم یدونه اس 4 هم داشتم آپدیت کردم سریالش پرید این سریالش نپره بد بخت شم
چند ثانیه بگیر میری تو یه محیط ریکاوریداداش من الان دکمه ی پاور ولوم بالا و هوم رو گرفتم از این مرحله به بعد چیکار کنم
اون ولوم پایین گرفتی رفتی تو دانلودینگ اشتباه گرفتی ولوم رورفتم حالا دو گزینه داره یک continue و دوم cancel