• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک در خصوص اقامت ارزان در مشهد برا 2 روز خانواده

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
باسلام به بچه های گل پی تی
دوستان 1 کی از دوستای من میخاد 2 روز به همراه خانواده برا تاریخ 7-8 عید(همین حدود ممکنه ، در صورت امکان جلو عقب هم ممکنه بکنه و دشواری نداشته باشه ) ایشون 1 زوج با بچه 10 ساله هستن.
حالا از دوستان پی تی 1 خواهش دارم هر کی میتونه جایی از جمله(هتل آپارتمان -سوئیت -آپارتمان و....البته نزدیک حرم) لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم.
بجاش میگم براتون دعا کنه :D

ممنون میشم راهنمایی کنید.

ارادت

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
دوست عزیز همون خیابونهای دور و بر حرم همیشه (مخصوصا عیدها و تابستون) افرادی هستند که میگن خونه خونه ... یا روی کاغذی چیزی نوشتند ... خود دوستتون خیلی راحت میتونند پیدا کنند ...

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دوست عزیز همون خیابونهای دور و بر حرم همیشه (مخصوصا عیدها و تابستون) افرادی هستند که میگن خونه خونه ... یا روی کاغذی چیزی نوشتند ... خود دوستتون خیلی راحت میتونند پیدا کنند ...
همینو خاستم بگم

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام داداش.از من به شما نصيحت حتما جا رزرو كنه وگرنه حسابي اذيت ميشه.(تجربشو داشتم)

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

درسته دوست عزیز ، منتها نمیخام برن اونجا بدون برنامه ، چون با برنامه و رزرو میری ممکنه به مشکل بر بخوری(دپه میکنن و یا بصورت گارانتی وFull به شرکت X دادیدم کلا هتل و...... تجربه کردم متاسفانه )الخصوص با خانواده
ممنون از نظرت.مخلص

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
همینو خاستم بگم

کپی
درسته دوست عزیز ، منتها نمیخام برن اونجا بدون برنامه ، چون با برنامه و رزرو میری ممکنه به مشکل بر بخوری(دپه میکنن و یا بصورت گارانتی وFull به شرکت X دادیدم کلا هتل و...... تجربه کردم متاسفانه )الخصوص با خانواده
ممنون از نظرت.مخلص داداش احسان

nastaran1367

Registered User
لایک‌ها
5
تور مشهد نوروز
سلام اگه تور مسهد نوروز ميخواي قيمت هتها بالاست ، تو روزهای معمولي پايينتره
ولي ارزونترين نرخ هتلها و پرواز هاي مشهد رو اينجا ببين:
www.mashhadnet.net

بالا