• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک در مورد نرم افزار BuddyCheck

imanf64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتید محترم
بنده نرم افزار BuddyCheck 1.0.2 را دانلود و رجیستر کردم و در ویندوز XP با آیدی در این نرم افزار Login میشوم و بار اول این نرم افزار به درستی کار میکرد ولی بعد از آن دیگر نرم افزار به رغم Login شدن نمی تواند تشخیص وضعیت آیدی ها را بدهد حتی وقتی آیدی Available هست کار نمی کند در واقع همیشه وضعیت آیدی ها را آفلاین میزند؟
خواهشمندم اساتید راهنمایی کنند.. با تشکر

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- باید توی خود یاهو مسنجر، اون کسی رو که add کردی accept کرده باشه.
2- ممکنه در ایگنور لیست طرف باشی.
قبلا بادی چک اینطوری بود که هر آی دی ای که دلت میخواست رو مینداختی توی لیستش و اونم نشون میداد که آنلاین هست یا نه. ولی از وقتی که یاهو یه سری تغییرات انجام داد، بادی چک ریپ میزنه :دی یعنی حتما باید تو که یه نفر رو اد میکنی اون طرف هم باید اکسپت کرده باشه تا بادی چک بتونه نشونه بده که آیا روشن هست یا نه.
راستی، وقتی بادی چک رو دانلود کردی، یه پوشه به نام YMSGAuth-1.0 رو هم دانلود کردی یا نه؟ باید محتویات داخل این پوشه رو کپی بگیری بندازی توی همون پوشه ای که بادی چک توش نصب شده.

imanf64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- باید توی خود یاهو مسنجر، اون کسی رو که add کردی accept کرده باشه.
2- ممکنه در ایگنور لیست طرف باشی.
قبلا بادی چک اینطوری بود که هر آی دی ای که دلت میخواست رو مینداختی توی لیستش و اونم نشون میداد که آنلاین هست یا نه. ولی از وقتی که یاهو یه سری تغییرات انجام داد، بادی چک ریپ میزنه :دی یعنی حتما باید تو که یه نفر رو اد میکنی اون طرف هم باید اکسپت کرده باشه تا بادی چک بتونه نشونه بده که آیا روشن هست یا نه.
راستی، وقتی بادی چک رو دانلود کردی، یه پوشه به نام YMSGAuth-1.0 رو هم دانلود کردی یا نه؟ باید محتویات داخل این پوشه رو کپی بگیری بندازی توی همون پوشه ای که بادی چک توش نصب شده.

محتویات اون پوشه را کپی کردم ولی هنوز کار نمی کنه...!!!
واقعا نمی دونم چکارش کنم فقط بعضی آیدی هارو بعضی وقتا آنلاین میزنه

بالا