nimaspp
Registered User
- نوشتهها
- 713
- لایکها
- 737
با سلام،
دوستان عزیز به یه مشکل بر خوردم. دیشب دوتا دامین خریدم از سایت Whois.com و خیلی سالم و سلامت کاراش رو انجام دادم بدون مشکل. (حراجی گذاشته و انصافا خیلی رجسترار خوبیه)
بعد یه دامین با پسوند .la خریدم از سایت GoDaddy.com (بزرگترین ثبت دامین) و به خوبی و خوشی خرید انجام شد و 50$ بی زبون رو با پی پال خریدم (مثل هوییز) و حتی رفتم توی پنلش و فوروارد کردم روی سایتی که داشتم. بعدش یه ایمیل اومد با این مضمون
[h=2]GoDaddy Order Verification Request - Action Required or Order(s) may be Cancelled[/h]که اگه وریفای نکنی ممکنه حسابت غیرفعال بشه و فکر کنم ایران تحریمه منم مشخصاتم رو آمریکا و آدرس و اینارو آمریکا زدم، با آی پی فرانسه خرید کردم و پی پالمم واسه روسیه س (چه شود!!)
حالا ممکنه بیچاره بشم و غیر فعال کنه حسابم رو. وارد کنترل پنل هم نمیتونم بشم و موقع ورود میخواد که با سرتیفیکیت آی دی یا پاسپورت یا گواهینامه رانندگی حسابم و مشخصات صورت حسابم رو وریفای کنم. با اسکن و ارسال مدارک
من که کف دستم رو بود نکرده بودم چون اولین بارم بود از گو ددی خرید میکردم، از چند جای دیگه تا بحال با همین شرایط خرید کردم و مشکلی نداشتم.
حالا دوستان چی کار کنم دارم بیچاره میشم.....
(ینی از روز اولی که تو این مملکت بدنیا اومدیم هیچ کاری نکرده پاکِ پاک هم مجرمیم هم متهمیم هم تروریست، آخه ما چه گناهی کردیم که واسه یه خرید معمولی باید هزارجور جنگولک بازی در بیاریم!!!)
خلاصه دوستان دستم به دامنتون من چیکار میتونم بکنم؟؟؟
(من پاسپورت ندارم ولی مدرک معتبر و رسمی هویت برابر پاسپورت دارم ولی خب ایرانیه (چونکه ایرانیم) و میترسم اینو بفرستم کلا حسابمو شیفت دیلیت کنن!)
اینم متن ایمیلی که برام اومد:
Thank you for being our valued customer. Your account has been selected by our
verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse
of either your payment method or products in shopper account xxxxxxxx.
During the login process, our secure site will prompt you to upload a viewable,
scanned copy of the payment method account holder's government-issued photo
identification, such as a driver's license or passport. In the comments box,
we ask that you also provide a brief explanation of how you intend to use the
product(s) purchased. If we do not receive the requested documentation within
the next 48 hours, your order(s) may be cancelled for your protection.
Upon receipt and verification, we will notate your account that the necessary
documentation to substantiate your account has been received. We thank you in
advance for your cooperation and apologize for any inconvenience this may cause.
Sincerely,
Verification Office
Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - GoDaddy
دوستان عزیز به یه مشکل بر خوردم. دیشب دوتا دامین خریدم از سایت Whois.com و خیلی سالم و سلامت کاراش رو انجام دادم بدون مشکل. (حراجی گذاشته و انصافا خیلی رجسترار خوبیه)
بعد یه دامین با پسوند .la خریدم از سایت GoDaddy.com (بزرگترین ثبت دامین) و به خوبی و خوشی خرید انجام شد و 50$ بی زبون رو با پی پال خریدم (مثل هوییز) و حتی رفتم توی پنلش و فوروارد کردم روی سایتی که داشتم. بعدش یه ایمیل اومد با این مضمون
[h=2]GoDaddy Order Verification Request - Action Required or Order(s) may be Cancelled[/h]که اگه وریفای نکنی ممکنه حسابت غیرفعال بشه و فکر کنم ایران تحریمه منم مشخصاتم رو آمریکا و آدرس و اینارو آمریکا زدم، با آی پی فرانسه خرید کردم و پی پالمم واسه روسیه س (چه شود!!)
حالا ممکنه بیچاره بشم و غیر فعال کنه حسابم رو. وارد کنترل پنل هم نمیتونم بشم و موقع ورود میخواد که با سرتیفیکیت آی دی یا پاسپورت یا گواهینامه رانندگی حسابم و مشخصات صورت حسابم رو وریفای کنم. با اسکن و ارسال مدارک
من که کف دستم رو بود نکرده بودم چون اولین بارم بود از گو ددی خرید میکردم، از چند جای دیگه تا بحال با همین شرایط خرید کردم و مشکلی نداشتم.
حالا دوستان چی کار کنم دارم بیچاره میشم.....
(ینی از روز اولی که تو این مملکت بدنیا اومدیم هیچ کاری نکرده پاکِ پاک هم مجرمیم هم متهمیم هم تروریست، آخه ما چه گناهی کردیم که واسه یه خرید معمولی باید هزارجور جنگولک بازی در بیاریم!!!)
خلاصه دوستان دستم به دامنتون من چیکار میتونم بکنم؟؟؟
(من پاسپورت ندارم ولی مدرک معتبر و رسمی هویت برابر پاسپورت دارم ولی خب ایرانیه (چونکه ایرانیم) و میترسم اینو بفرستم کلا حسابمو شیفت دیلیت کنن!)
اینم متن ایمیلی که برام اومد:
Thank you for being our valued customer. Your account has been selected by our
verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse
of either your payment method or products in shopper account xxxxxxxx.
During the login process, our secure site will prompt you to upload a viewable,
scanned copy of the payment method account holder's government-issued photo
identification, such as a driver's license or passport. In the comments box,
we ask that you also provide a brief explanation of how you intend to use the
product(s) purchased. If we do not receive the requested documentation within
the next 48 hours, your order(s) may be cancelled for your protection.
Upon receipt and verification, we will notate your account that the necessary
documentation to substantiate your account has been received. We thank you in
advance for your cooperation and apologize for any inconvenience this may cause.
Sincerely,
Verification Office
Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - GoDaddy