با سلام من تگ h2 زدم ولی از کادر اومد بیرون لطفا راهنمایی کن.شما در ایندکس قالبتون تگ <?php the_title(); ?> را پیدا کنید و براش لینک و h2 قرار بدید مثل زیر :
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
از کجا؟ cssسایز H2 رو پیدا کن و کمتر کن .
آره توی style.css تگ H2 رو سرچ کن . یه چندتا که بزنی بری جلو یه جا میاد که هم فونتشو نوشته هم سایزشو . هم میتونی فونتشو عوض کنی هم کوچیک بزرگش کنی .از کجا؟ css
میشه بیشتر راهنمایی کنید
مرسی اگه کوچیک کنم مشکلی پیش نمیاد؟ من واسه خاطر سئو اینکر میکنم قبلا h1 بود حالا h2آره توی style.css تگ H2 رو سرچ کن . یه چندتا که بزنی بری جلو یه جا میاد که هم فونتشو نوشته هم سایزشو . هم میتونی فونتشو عوض کنی هم کوچیک بزرگش کنی .
post #post-title h2 {
padding : 14px 70px 0px 0px;
font: bold 1.4em/1.6 Arial, sans-serif;
نه مشکلی پیش نمیاد .مرسی اگه کوچیک کنم مشکلی پیش نمیاد؟ من واسه خاطر سئو اینکر میکنم قبلا h1 بود حالا h2
اینه؟مرسی اگه کوچیک کنم مشکلی پیش نمیاد؟ من واسه خاطر سئو اینکر میکنم قبلا h1 بود حالا h2
پیدا کردممرسی اگه کوچیک کنم مشکلی پیش نمیاد؟ من واسه خاطر سئو اینکر میکنم قبلا h1 بود حالا h2
داداش هم.نطور که گفتی این کد رو جایگزین کردم ولی یه نگاه به این سایت بنداز از کادر اومده بیرونشما در ایندکس قالبتون تگ <?php the_title(); ?> را پیدا کنید و براش لینک و h2 قرار بدید مثل زیر :
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>