• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک: کارت صدا با خروجی کواکسیال یا اپتیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ctesiphon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام یه کارت صدا برای HTPC توی خونه‌ام بخرم که مثل آدمیزاد از پشتش خروجیCoaxial SPDIF یا Optic داشته باشه و درضمن بالای 100 هزار تومن خرج برنداره. متاسفانه برای اینکار کارتهای Creative مدل پایین مثل X-Fi Extreme و Audigy Value باید بهشون یه ماژول به نام Sound Blaster Digital I/O Module وصل بشه که هیچکی توی ایران نداره. جناب شرکت شاب که ارواح عمه‌اش نمایندگیه (توی این 10-15 ساله گذشته دستکم 10 تا شرکت دیدم که میگن نمایندگی کریتیو هستن! :hmm:) میگه که اصلا توی برنامه هآی آینده‌اش هم نیست که این ماژول رو بیاره - به عبارتی حواله‌ات به چراغ نفتی، برو 200 تومن بده کارتی بخر که Drive Bay Module داشته باشه.

Zoltrix هم :)puke:) یک مدل Nightingale Pro6 داره که شرکت مهرگان نمیاره و هرچی هم بهشون میگی اصلا توی باغ نیستن!

خلاصه اگه کسی هر اطلاعاتی داره و میدونه دردی که من بهش دچارم چطوری با بودجه‌ای که گفتم درمون میشه، توی این تاپیک یه پست بذاره.

ممنون.

Maskology

Registered User
لایک‌ها
0
مادربورد Asus P5B كه 3 سال پيش خريدم و فكر كنم الان قيمتش 30 تومن هم بيشتر نباشه يه خروجي Optical روش هست كه من خيلي راحت به Pioneer Receiver وصل كردم.
اگه ديدي خيلي بايد پول بدي براي كارت صدا ، شايد عوض كردن مادر بورد بهتر باشه!

ctesiphon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مادربورد Asus P5B كه 3 سال پيش خريدم و فكر كنم الان قيمتش 30 تومن هم بيشتر نباشه يه خروجي Optical روش هست كه من خيلي راحت به Pioneer Receiver وصل كردم.
اگه ديدي خيلي بايد پول بدي براي كارت صدا ، شايد عوض كردن مادر بورد بهتر باشه!

آره، خودمم به این فکر افتاده بودم، ولی منصرف شدم، چون سیستم مال 6 سال پیشه و دیگه اگه بخواد مادربوردش عوض شه بهتره همه چیش عوض شه، که با سلیقه‌ای که من دارم میره روی 500-600 تومن! وانگهی پیداکردن یه مادربورد دست دومی که AMD Athlon XP 2000+ بهش بخوره و هم Optical out داشته باشه خودش یه کابوس دیگه است! همین الانش هم روش یه Sound Blaster Live Value هستش ولی اون کارت خودش مال 8 ساله پیشه و بیشتر شبیه بوق دستی میمونه! :blush:

بهرحال خیلی ممنون از راهنمایی تون. :happy:

PJPeyman

Registered User
لایک‌ها
1
حالا Coaxial یا Optical نباشه اشکالی داره؟ :D
اصلا به چی میخوای وصل کنی؟

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

به جای خرج الکی یه دستگاه BAREBONE
شاتل بگیر که کارت اپتیک دار داشته باشه و گرافیک هم
PCI-E بخوره.
همه چی راه داره.
خودم یه HTPC با کیس DELUX مینیاتوری مخصوص و مادربورد
ABIT IG-31 بستم که خروجی کواکسیال هم داره و زیر
300000 تومن هم خرج برداشته.

11ccnq1.jpg

2yypgdk.jpg

هر کی خواست پول بده براش سفارشی جمع می کنم....

ctesiphon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه شما عکس گذاشتی که slot هاش قد و نیم قد ان! من کارت DVB هم دارم، بهش میخوره؟ یا نکنه باید اونم بندازم کنار یدونه external بگیرم؟

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
اینکه شما عکس گذاشتی که slot هاش قد و نیم قد ان! من کارت DVB هم دارم، بهش میخوره؟ یا نکنه باید اونم بندازم کنار یدونه external بگیرم؟

با سلام
ميشه خوروند . خودم زدم ميشد با كمي دستكاري بهش داد
ولي مشكل اصلي پاورشه كه چون 200 وات بيشتر نيست
احتمالا كار نمي كنه يا درست كار نمي كنه
كلي قطعه آزمايش شده كه اين دستگاه كار كنه
هر چي دلت خواست ببندي نميشه.....

الان با اين ستينك stable كار م يكنه

INTER PENTIUM DUAL CORE 2.5
GRAPHICS 3450 256mb مارك گيگا
mb ig-31 Abit
ram 2gb ddrII kingstone
dvd-rw TEAC