• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کمک

armingeravande

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رو خدا یکی کمکم کنه...

سلام من یه سایت در سیستم رز بلاگ درست کردم و یک دامنه رایگان .tkگرفتم بعد مدیر سایت هم فعالش کرده... اینم عکسش...
دامنهنام مالکامکانات
- farsdownload.tk فعالarmin geravande

» نحوه اتصال دامنه به سایت
شما مي توانيد سایت خود را در يک دامنه(Domain) يا سايت کاملا مستقل نمايش دهيد.براي مثال آدرس سایت شما به جاي آنکه به صورت yourname.rozblog.com باشد يک دامنه يا سايت مستقل و بصورت yourname.com خواهد بود.
براي اتصال دامنه به سایت ابتدا بايستي نام دامنه را توسط شرکتهاي ميزباني وب ثبت کنيد و سپس تنظميات زير را در قسمت DNS هاي دامنه خود قرار دهيد.ns1.rozblog.com
ns2.rozblog.com

... DNS من این قسمتش رو بلد نیستم که تنظیمات زیر را در قسمت های دامنه خود قرار دهید--- یکی کمکم کنه.​

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
تو رو خدا یکی کمکم کنه...

سلام من یه سایت در سیستم رز بلاگ درست کردم و یک دامنه رایگان .tkگرفتم بعد مدیر سایت هم فعالش کرده... اینم عکسش...
دامنهنام مالکامکانات
- farsdownload.tk فعالarmin geravande

» نحوه اتصال دامنه به سایت
شما مي توانيد سایت خود را در يک دامنه(Domain) يا سايت کاملا مستقل نمايش دهيد.براي مثال آدرس سایت شما به جاي آنکه به صورت yourname.rozblog.com باشد يک دامنه يا سايت مستقل و بصورت yourname.com خواهد بود.
براي اتصال دامنه به سایت ابتدا بايستي نام دامنه را توسط شرکتهاي ميزباني وب ثبت کنيد و سپس تنظميات زير را در قسمت DNS هاي دامنه خود قرار دهيد.ns1.rozblog.com
ns2.rozblog.com

... DNS من این قسمتش رو بلد نیستم که تنظیمات زیر را در قسمت های دامنه خود قرار دهید--- یکی کمکم کنه.​

تو پنل همون سرویس دهنده دات تی کا باید دی ان اس های رزبلاگ رو وارد کنید
اگر این امکان رو نداشت آی پی ان اس ها رو باید در بیاورید و در آ رکورد تغییر بدید

• Like
Reactions: GFX
بالا