• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست گوگل براي همكاري فارسي زبان ها براي بهبود سرويس ها!!

reza1615

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من اين پست را يك بار در بخش گوگل زدم نمي دانم چرا مديريت اون را پاك كردند؟؟
سلام
من امروز یک ایمیل در گروه فارسی گوگل دریافت کردم که یک خانم به نام فرناز که خود را کارمند گوگل معرفی کرد از کاربران فارسی درخواست کرد که پیشنهاد های خود را برای ایشان بفرستند
لطفا شما هم شرکت کنید و هر چه به ذهن تان میرسد برای بهبود گوگل برای فارسی زبان ها در این گروه بنویسید
اول در اینجا عضو شوید و سپس پیام خود را در ایمیل زیر بنویسید
http://groups.google.com/group/persian-computing
ایمیل گروه
[email protected]
امیدوارم با مشارکت دوستان و ایرانی هایی که در گوگل کار میکنند امکانات گوگل برای فارسی زبان ها بهتر گردد. اگر حتي گوگل 1% امكانات را براي فارسي زبان ها بهتر كند به سود همه ما هست .

reza1615

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
كارمند گوگل الان جواب ايميل هاي بچه ها را داد و گفت خيلي از مشكلات را در حال پيگيري هستيم مانند تاريخ شمسي :thumbsup: سرچ صحيح فارسي :thumbsup: مترجم فارسي :thumbsup: گفت مترجم را شخصا پيگيري ميكنم :thumbsup: :thumbsup:
اگر ايده يا باگي سراغ داريد بگيد تا اونجا اعلام كنم ( به جز رفع تحريم ميدونيد كه نتيجه نداره !)
خدا كنه بتونه يك كاري بكنه مگر اينكه ايراني هاي اونجا يك كاري بكنند :questionm

Last edited:

reza1615

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فکر کنم به خاطر تغییرات داخلی گوگل عضو گیری جدید در این گروه متوقف شده تا 13 زانویه هر کی نظری یا پیشنهادی داره بگه تا من انتقال بدم
هر چند که تا حالا کسی در این فروم نظری نداده :D

reza1615

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میشه مثال بزنید و بیشتر توضیح بدید

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
اسکول کردتت !
یا اینکه تو مارو داری اسکول میکنی !

گرفتی مارو ؟ :blink:

لینک عضویت گروپ گذاشتی میگی کارمند گوگل و یه سری اراجیف ؟
دنبال ممبر میگردی ؟:blink:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
لووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول!
گوگل بیکاری مگه! به چیزشم نیست که از ایران ویزیت نداشته باشه!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
اسکول کردتت !
یا اینکه تو مارو داری اسکول میکنی !

گرفتی مارو ؟ :blink:

لینک عضویت گروپ گذاشتی میگی کارمند گوگل و یه سری اراجیف ؟
دنبال ممبر میگردی ؟:blink:

تایید میشه! :D

reza1615

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این لینک که من دادم لینک گروه خلاف قانون و شرع نیست لینک گروه فارسی زبان ها هست اگر شما زبانت فارسی نیست که هیچ
باید از خداتون باشه که نعداد کاربرهای فارسی در یک گروه که هدفش گسترش زبان فارسی هست اضافه بشه
این گروه نه من مدیرش هستم نه نفعی برای من دارد در ضمن من در پست دوم گفتم عضو گیری در این گروه متوقف شده و اگر شما باگی یا جیزی دیدید بگید ولی ماشا دوستان بیشتر باگ را در عکس و... مینند :D
Sashi.God حداقل وقتی این جور پست میزنید عکس آواتارتون را عوض کنید تا پای همه مسلمان ها این طرز فکر حساب نشه!!!:eek:
شما که میگید گوگل ما را به ...حساب نمی کند پس چه کسی سرچ فارسی - کروم فارسی - وب پیج فارسی - مترجم فارسی را اضافه کرد نکنه شما و دوستانتون اضافه کردید
ما در این مدت چه کاری برای اونها کردیم ؟؟؟
ما جز ایراد گیری و اتهام چیزی بلد نیستیم ؟؟؟ اگر اینها نبودند ما و شما مثل اجدادمون با اسب نامه میرساندیم ( نه با تلفن نه موبایل نه اینترنت ...) درسته برای اونها منافع مالی داره . کسی منکرش نیست چرا ما هم مثل اونها کار نکنیم و پولش را نگیریم؟؟ اگر سلطه سیاسی میگید چرا مانند چین برای خودمان کاری نمی کنیم ؟؟؟؟
15 سال هست که کامپیوتر در ایران شکل گرفته. ایمیل رسمی ایرانی یاهو هاتمیل و جیمیل هست سرچ انجین گوگل و یاهو و بینگ و التاویستا هست !!! .....
به فرض هم من اسکل شدم ! یا بخواهم از این مکان سو استفاده کنم چی گیرم میاد تعداد زیاد کاربر در یک گروه ؟؟! که چی چه نفعی داره ؟؟!! یه تعداد انتقاد از گوگل که چی ؟ ؟؟چه نفعی داره ؟؟!!
در عوض اگر حرف من درست بود امکاتات فارسی درست میشه تقویم فارسی در اینتر نت رسمی میشه .....
در ضمن این کمک برای فارسی زبان ها هست نه فقط ایرانی ها !!
بیایید با خودمان رو راست باشیم اگر کاری نمی کنیم اگر دلمان برای خودمان و هم زبان هامون نمی سوزد حداقل سنگ اندازی نکنیم!!

دوستی به من چهار پند داد
1-به کسی چیزی نده تا از تو نخواسته ,چون هم آفت تو , هم خودش میشود
2- برای کسی که ارزش کار تو را نمی داند کاری نکن
3-کسی که میتواند انجام میدهد و آنکه نمی تواند ایراد میگیرد
4-به تاریکی دشنام نده چراغ روشن کن

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
این لینک که من دادم لینک گروه خلاف قانون و شرع نیست لینک گروه فارسی زبان ها هست اگر شما زبانت فارسی نیست که هیچ
باید از خداتون باشه که نعداد کاربرهای فارسی در یک گروه که هدفش گسترش زبان فارسی هست اضافه بشه
این گروه نه من مدیرش هستم نه نفعی برای من دارد در ضمن من در پست دوم گفتم عضو گیری در این گروه متوقف شده و اگر شما باگی یا جیزی دیدید بگید ولی ماشا دوستان بیشتر باگ را در عکس مینند :D
حداقل وقتی این جور پست میزنید عکس آواتارتون را عوض کنید تا پای همه مسلمان ها این طرز فکر حساب نشه!!!:eek:
شما که میگید گوگل ما را به ...حساب نمی کند پس چه کسی سرچ فارسی - کروم فارسی - وب پیج فارسی - مترجم فارسی را اضافه کرد نکنه شما و دوستانتون اضافه کردید
ما در این مدت چه کاری برای اونها کردیم ؟؟؟
ما جز ایراد گیری و اتهام چیزی بلد نیستیم ؟؟؟ اگر اینها نبودند ما و شما مثل اجدادمون با اسب نامه میرساندیم ( نه با تلفن نه موبایل نه اینترنت ...) درسته برای اونها منافع مالی داره . کسی منکرش نیست چرا ما هم مثل اونها کار نکنیم و پولش را نگیریم؟؟ اگر سلطه سیاسی میگید چرا مانند چین برای خودمان کاری نمی کنیم ؟؟؟؟
15 سال هست که کامپیوتر در ایران شکل گرفته. ایمیل رسمی ایرانی یاهو هاتمیل و جیمیل هست سرچ انجین گوگل و یاهو و بینگ و التاویستا هست !!! .....
به فرض هم من اسکل شدم ! یا بخواهم از این مکان سو استفاده کنم چی گیرم میاد تعداد زیاد کاربر در یک گروه ؟؟! که چی چه نفعی داره ؟؟!! یه تعداد انتقاد از گوگل که چی ؟ ؟؟چه نفعی داره ؟؟!!
در عوض اگر حرف من درست بود امکاتات فارسی درست میشه تقویم فارسی در اینتر نت رسمی میشه .....
بیایید با خودمان رو راست باشیم اگر کاری نمی کنیم اگر دلمان برای خودمان و هم زبان هامون نمی سوزد حداقل سنگ اندازی نکنیم!!

دوستی به من سه پند داد
1-به کسی چیزی نده تا از تو نخواسته چون هم آفت تو هم خودش میشود
2- برای کسی که ارزش کار تو را نمی داند کاری نکن
3-کسی که میتواند انجام میدهد و آنکه نمی تواند ایراد میگیرد

با تشکر از شما و توضیحاتتون ، لطفا وقتشو بیشتر کنید
157fs837411.gif

بالا