Cyber.Back
Registered User
سلام به ی برنامه نسبتا ساده کار با تکست نیاز دارم و کارش دقیقا اینه
یه فایل ورودی متنی بگیره که توش مثلا 1000 خط نوشته هست و یه ورودی دیگه بگیره که توش مثلا 2000 خط نوشته هست
بعد بیاد لاین 1 وردودی 2 رو اضافه به اخر کل لاین های ورودی 1 اضافه کنه و بعد لاین 2 ورودی 2 رو به کل لاین های ورودی اضافه کنه تا زمانی که کل لاین های ورودی 2 تموم بشن و بعد فایل خروجی رو ذخیره کنه
مثلا به این صورت :
input1 :
ali
reza
mohammad
saeed
hamid
.
.
.
input 2:
kashani
hamidian
pora ali
irani
tehrani
و خروجی که من میخوام
output :
ali kashani
reza kashani
mohammad kashani
saeed kashani
hamid kashani
.
.
.
اینو تو ی فایل تکست ذخیره کنه مثلا line1.txt و ادامه بده...
ali hamidian
reza hamidian
mohammad hamidian
saeed hamidian
hamid hamidian
و اینم تو تو ی فایل متنی ذخیره کنه line2.txt و....
و تا زمانی ادامه بده ک تمام لاین های ورودی 2 تموم بشن و ...
و در اخر همه رو تو ی فایل ذخیره کنه ! یعنی هرچی مقدار line1 هست و line2 و 3 و 4 و.. n همه تو ی فایل ذخیره شده باشن
و یکم خورده کاری دیگه 1 . ( مثلا ورودی هارو به 2 صورت بگیره هم از ط ریق باز کردن ی فایل متنی و هم قرار دادن ی Textbox تا مستقیما با تایپ کردن تو اون text box بایند کردن شروع بشه )
2. ی ورودی دیگه داشته باشه مثلا من تو تکست باکس مشخص میکنم مثلا هرجا alireza نوشته بود رو پاک کنه و فایل رو دوباره ذخیره کنه (البته تو ویرایشگر emditor همچین قابلیتی هست و اگه نشد هم نشد )
3. یه ورودی مولتی داشته باشه مثلا من هرچی فایل تکست بهش میدم همه رو باهم میکس کنه و ذخیره کنه به صورت لاین به لاین
مثلا تو ی فایل تکست اینا مقادیر هستن
ali
mohsen
و یکی
reza
hamid
saeed
habib
و یکی
mehdi
taghi
فایل خروجیم این باشه :
ali
mohsen
reza
hamid
saeed
habib
mehdi
taghi
برنامه همونطور ک مشخصه خیلی سادست کار محاسباتی پیچیده ای هم قرار نیست انجام بده و چند خط کد نویسی بیشتر نیست و هزینشم مطمعنن نباید زیاد باشه ! لطفا پایینترین مبلغی ک میتونید انجام بدین رو پی ام کنید تا بگم انجام بدین
یه فایل ورودی متنی بگیره که توش مثلا 1000 خط نوشته هست و یه ورودی دیگه بگیره که توش مثلا 2000 خط نوشته هست
بعد بیاد لاین 1 وردودی 2 رو اضافه به اخر کل لاین های ورودی 1 اضافه کنه و بعد لاین 2 ورودی 2 رو به کل لاین های ورودی اضافه کنه تا زمانی که کل لاین های ورودی 2 تموم بشن و بعد فایل خروجی رو ذخیره کنه
مثلا به این صورت :
input1 :
ali
reza
mohammad
saeed
hamid
.
.
.
input 2:
kashani
hamidian
pora ali
irani
tehrani
و خروجی که من میخوام
output :
ali kashani
reza kashani
mohammad kashani
saeed kashani
hamid kashani
.
.
.
اینو تو ی فایل تکست ذخیره کنه مثلا line1.txt و ادامه بده...
ali hamidian
reza hamidian
mohammad hamidian
saeed hamidian
hamid hamidian
و اینم تو تو ی فایل متنی ذخیره کنه line2.txt و....
و تا زمانی ادامه بده ک تمام لاین های ورودی 2 تموم بشن و ...
و در اخر همه رو تو ی فایل ذخیره کنه ! یعنی هرچی مقدار line1 هست و line2 و 3 و 4 و.. n همه تو ی فایل ذخیره شده باشن
و یکم خورده کاری دیگه 1 . ( مثلا ورودی هارو به 2 صورت بگیره هم از ط ریق باز کردن ی فایل متنی و هم قرار دادن ی Textbox تا مستقیما با تایپ کردن تو اون text box بایند کردن شروع بشه )
2. ی ورودی دیگه داشته باشه مثلا من تو تکست باکس مشخص میکنم مثلا هرجا alireza نوشته بود رو پاک کنه و فایل رو دوباره ذخیره کنه (البته تو ویرایشگر emditor همچین قابلیتی هست و اگه نشد هم نشد )
3. یه ورودی مولتی داشته باشه مثلا من هرچی فایل تکست بهش میدم همه رو باهم میکس کنه و ذخیره کنه به صورت لاین به لاین
مثلا تو ی فایل تکست اینا مقادیر هستن
ali
mohsen
و یکی
reza
hamid
saeed
habib
و یکی
mehdi
taghi
فایل خروجیم این باشه :
ali
mohsen
reza
hamid
saeed
habib
mehdi
taghi
برنامه همونطور ک مشخصه خیلی سادست کار محاسباتی پیچیده ای هم قرار نیست انجام بده و چند خط کد نویسی بیشتر نیست و هزینشم مطمعنن نباید زیاد باشه ! لطفا پایینترین مبلغی ک میتونید انجام بدین رو پی ام کنید تا بگم انجام بدین
Last edited: