• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست یک ربات ساده تلگرامی برای مدیریت گروه

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام
من یک گروه میخوام بزنم که تعدادی اعضا بخرم و داخلش ادد کنم.
هر عضو بخواد پستی بزنه ربات اجازه نده و باید در مرحله اول سه نفر اضافه کنه تا شش پست فروش بتونه بزنه .

فعلا تا همین مرحله میخوام ، و مراحل بعدی هم بعدا میگم درست کنید . مرحله بعد پنج نفر اضافه کنه و پنج پست فروش بتونه بزنه و...

اگر چیز آماده ای شبیه این کسی داره بگه.
با حداقل هزینه ممکن میخوام.

تلگرام من
@aminun1

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
این ربات رایگانه

@addshanbot

همچین چیزی هم باشه برای شروع خوبه ،
منتها بدی ای که داره اینه که هر کاربری داخلش عضو میشه ، پیام میاد که همه میتونن ببینن و اون این هست که باید ایکس نفر عضو ربات کنید ، این پیام و پیام های مشابه رو نمیخوام در گروه ارسال بشه یا بعد چند دقیقه پاک کنه خود ربات،یا فقط خود شخص بتونه ببینه ، یا در پی وی بتونه بفرسته ،
کلا پیام های اضافه نباشه در گروه ، مثل پیام های ورود و خروج و پیام خوش آمدگویی و پیام ایکس نفر رو باید ادد کنید و...

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام

دنبال رباتی میگردم که امکانات زیر رو داشته باشه، با کمترین هزینه بتونم انجام بدم .

برای یک گروه فروش وسایل دسته دوم ، ربات رو میخوام، یعنی یک تعدادی عضو کنن افراد و در ازاش بتونن پست فروش وسایل خود را بزارن

هر کاربر باید ایکس نفر ( قابل تنظیم ) عضو بکنه تا بتونه در گروه پست بزنه

یا به ازای هر ایکس نفری که عضو میکنه ایکس پست بتونه بزنه

پیام های اضافی در گروه نمیخوام، میخوام گروه تمیز باشه
پیام های ورود و خروج در جا حذف بشه،
پیام خوش آمد گویی نمیخوام
پیام های هشدار، پیام تذکر که باید ایکس نفر ادد کنید رو بعد ایکس دقیقه حذف کنه ، یا در پی وی بفرسته ، یا خود شخص فقط بتونه ببینه ، برای جلوگیری از اینکه گروه شلوغ بشه

بالا