• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخوست راهنمایی برای خرید دوربین آنالوگ(لطفا راهنماییم کنید)

farhad8106

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نازنینم سلام!
من تازه عضو این جا شدم و از دانش اساتید خوب این جا همچون آقای مرزبان و آقای نیاز و سایر دوستان بهره مند شده ام.
دوستان خوبم من شیفته ی عکاسی هستم یک دوربین یاشیکا مدل ام جی-1 هم دارم که اتوماتیک است و امکانات زیادی ندارد میخواهم یک دوریبین بهتر تهیه کنم که لنز آن توانایی بیشتر داشته باشد و سرعت آن هم قابل تنظیم باشد حول و حوش 250 تومن هم بودجه دارم لطفا بگویید چه انتخاباتی دارم و خودتان چه نظری دارید آخر من سر رشته ی زیادی در مورد انواع دوربین ندارم.
راستی نظرتان راجه به زنیت چیست؟آیا مناسب است؟؟
بی صبرانه منتظر راهنماییتان هستم.زنیت

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تو که می خوای 250 تومن خرج کنی دوربین خیلی بهتری می تونی بخری! مثل nikon f65

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر بنده اگر شما تازه كار هستيد يك دوربين زنيط دسته دوم ارزون پيدا كنيد و بعد باهاش كار كنيد تا دستتون راه بيافته
بعد كه انشا الله دستون به شاتر عادت كرد يعني كمي مسلط تر شديد با توجه با اين هزينه دوربين Nikon Fm10 دوربين است دوربن مناسبي است البته فكر كنم كماز مبلغ شما بيشتر باشد
دوربين هم كه من گرفتم با توجه به قيمتش بد نيست
Braun SR2000
يك لنز 70-28
يك لنز 210-70
به همراه فلاش و كيف مخصوص
به اضافه يك سال گارانتي
جمعا 250 هزار تومن

farhad8106

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتان البته من آماتور هستم ولی چند سالی است که عکاسی میکنم ولی دوربینم صحنه هایی را که میخواهم توانایی گرفتن ندارد.
حالا آقای مرزبان این
Bruan
که میفرمایید سرعتش هم قابل تنظیم است؟و تا چه حدی؟؟
ضمنا
Nikon Fm 10
چه امکاناتی دارد؟
ممنونم
به نقل از marzban :
به نظر بنده اگر شما تازه كار هستيد يك دوربين زنيط دسته دوم ارزون پيدا

كنيد و بعد باهاش كار كنيد تا دستتون راه بيافته
بعد كه انشا الله دستون به شاتر عادت كرد يعني كمي مسلط تر شديد با توجه با اين هزينه دوربين Nikon Fm10 دوربين است دوربن مناسبي است البته فكر كنم كماز مبلغ شما بيشتر باشد
دوربين هم كه من گرفتم با توجه به قيمتش بد نيست
Braun SR2000
يك لنز 70-28
يك لنز 210-70
به همراه فلاش و كيف مخصوص
به اضافه يك سال گارانتي
جمعا 250 هزار تومن

archer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا مورد به ذهنم ميرسه...
FM 10 نیکون اصولا و بطور رسمی تولیدش متوقف شده... در چین با کیفیت پایین تولید میشه... و با اینکه بسیار این دوربین رو دوست میداشتم! تجربه های بدی ازش دیدم.. خراب شدن شاتر و و و و
در این مورد گمانم براون با اون پک گمانم جذاب باشه...
اما توصیه من چیه ؟
چرا دوربین با فوکوس دستی؟
EOS 300 کنون یا F65 & F55 نیکون دوربین های ارزان قیمتی هستن که فوکوس اتوماتیک دارن(میتونین دستی هم فوکوس کنید) نورسنجی اتوماتیک دارن (میتونین دستی هم تنظیم کنید...) و میتونه خیلی سرعت عمل کار شما رو بیشتر کنه...

farhad8106

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دنبال دوربین با فوکوس و نورسنجی دستی هستم چون به غیر از این کارها و مشکل بزرگنمایی از یاشیکا ام جی-1 خودم راضی هستم.
ضمنا نظرتان راجع به زیت 412 چیست؟میشود بگویید چه نقاط ضعف و قوتی دارد؟
من که گیچ شده ام
ممنونم

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوست خوبم من زنیت 412 دارم و در واقع 6 سال پیش با این دوربین وارد عرصه عکاسی شدم .میتونم بگم هیچ چیز به عنوان یه دوربین از نظر کیفیت کم نداره و خیلی هم خوش دست و نسبتا سبک هم هست تنها مشکلی که داره سرعت شاتر هست که فقط تا1/500 رو داره و سرعت بالاتری نداره .این دوربین الان 40 هزارتومنه تو اهواز و لنز و وایدش 20 و همچینین یه لنز تله هم اگه براش بگیری مثل من ،40 هزار تومن هستش .از نظر کیفیت تصویر من زنیت رو تضمین میکنم.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
کار کردن باش ساده و خیلی لذت بخشه . منم بت کانن ایوس 300 وی رو پیشنهاد میدم که تونسته از نظر تی ای پی ا به عنوان دوربین برتر انتخاب بشه .این دوربین کانن قابلیتهای فوق العاده ای داره .تنها مشکلی که دارن قیمت زیاد لنزهای کانن هستش که اگه بخوای یه لنز دیگه براش بخری کمرت رو میشکنه.

archer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه مارکها لنزهای ارزان قیمت دارن...
در مورد نیکون مثلا میدونم لنز 70-300 داره حدود 70 تا 90 تومان... یا کنون هم همچنین...
یا برای دوستی کنون 300 رو با یه 28-90 و یه 90-300 خریدم حدود 300 تومان... با کیف و پک خود کنون...
در خارج که پکهای متنوعی وجود داره با تخفیفات زیاد... در ایران هم گاهی گیر میاد...
و اگر فوکوس دستی میخواهید که بحث فرق میکنه....
اما در مورد زنیت.... مشکلی که من با این دوربین داشتم سر تنظیمات سرعت دوربینه...
الان درست یادم نیست ولی با 122 که کار کرده بودم یادمه ... خیلی از این لحاظ دست آدم بسته است..
412 رو اتا بحال در دست نگرفتم ...

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
nikon FM10 هم که دوستمون گفت دوربین خیلی خوبیه با تنظیمات کاملا دستی. من یه دست دوم خیلی تمیزش رو سراغ دارم (اصل) با لنز 35-70 در حدود 170 تومن. (اگه خواستی به من ایمیل بزن)
اما نیکونf65 که قبلا گفتم حدود 100 تومن گرون تره ولی عوضش نمایشگر دیجیتال و فوکوس خودکار هم داره ...

night_walker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من زیاد با سیستم های اپتیک اشنایی ندارم , ولی چن وقت پیش تو یه جمعی حرفه ای بودم که خیلی از Canon 300 V اظهار رظایت میکردند. تا جایی که من میدونم دوربین باحالیه

web_P1010008.JPG
21135509_7304.jpg

میتونی مشخصات کاملاشم از اینجا داون لود کنی
http://www.studiomk.ch/prospekte_pdf/Canon/Canon EOS 300V.pdf

farhad8106

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون راجه به
vivitar3000
چیه؟
بالنز
35-70
تله واید ماکرو هم هست؟

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
براي فعال شدن اين قسمت ، لطفا بر روي يکي از دکمه های Quick Reply که زير هر نوشته آمده است کليک کنيد.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه!
راستی اسم اینو من تا حالا نشنیده بودم! چند هست؟

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
................................

farhad8106

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربين ويويتار مدل 3000
با لنز تله وايد
28-70
از فاصله ي 35 سانتي عكس ميگيره
ماكرو هم هست
سرعت شاتر از 1 تا 2000
و كاملا دستيه تنظيماتش
1 سال هم گارانتي داره
خب حالا نظرتون چيه؟
چطوره؟؟

سبز باشيد و آفتابي

mei3am24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گل من خوب هستین. من به دنبال لنز های آنالوگ میباشم ترجیحا کانن و یا نیکون. 1 .1.2
اگر کسی از شما داره من خریدارم من دنبال لنز های ماکرو . تله . ز.م . و نرمال هستم یعنی همه جور لنزی چون لنز نرمال خودم خراب شده.
می تونید با شماره من تماس بگیرین کوچیکتون میثم هستم.
09355119730

بالا