• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخوست مشاوره و راهنمایی از دوستان برای برند کردن سایت خبری ،تحلیل سینمایی

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام .
دوستان عزیز چند وقتی هست دنبال فرصتی بودم با توجه به دغدغه و علاقه همیشگی به حوزه سینما و بازیگری و ارتباط هایی که در این زمینه دارم سایتی رو در رابطه با سینما ایجاد کنم ...
الان خیلی وقت است سایت رو ثبت کردم و اسم خوب و قابلیت برند شدن هم داریم ... ادرس سایت ما http://cinamanews.com/ هست
خودم یه فکرایی در موردش دارم و پیش از اغاز به فعالیت رسمی اش یعنی منتظرم قالبش اول اماده بشه ... که فکر کنم دیگه اخر ماه رسمی فعالیت رو اغاز کنیم می خواهم از تجربیات و راهنمایی و مشاوره کاربران اینجا هم استفاده کنم .
در زمینه محتوی سایت که اصل قضیه که مشاوره می خوام همین است ...
چگونگی ارتباط برقرار کردن با سایت های همکار و مشابه ...
سئو سایت از همین ابتدا و نکاتی که باید رعایت بشه و نوع تبلیغات و لینک سازی برای سایت ...
برای قالب سایت تصمیم گرفتم از دوستان حالت اسپانسری کمک بگیرم یعنی قالب اختصاصی برام طراحی کنند و من هم در سایت ورزشیمون بنر یا تبلیغات دوستان رو برای مدت معلوم قرار بدم که چند نفری پیام دادند و مذاکره کردیم و تقریبا دو نفر اماده شروع کار هستند اگر هم با این شرایط کسی کار نکند با قالب اماده خبری می اییم بالا و بعدش قالب اختصاصی می گیریم . یعین من ترجیحم اینست هزینه هیا قالب یا به اون صورت اسپانسری تامین بشه تا من بتونم پول قالب رو خرج سئو و تبلیغات و لینک سازی کنم ...
نیازمند طراحی قالب سایت خبری سینمایی در ازای تبلیغ در سایت پر بازدید

در زمینه محتوی قصد من در وهله اول سایت خبری ، تحلیلی سینمای ایران و جهان است منتهی با مشارکت و حضور بالای کاربران .. یعنی می خواهم کاربران در سایت حضور فعال داشته باشند و بتوانند خبر و تحلیل و نقد و نظر در مورد فیلم ها و .. رو دارند از طریق پروفایل ارسال کنند و و کاربران دیگر در موردش نظر بدهند و با هم بحث کنند ..یعنی پروفایل حرفه ای با تیم لاین داشته باشند ...مطالبی که علمی و استاندارد بود در صفحه اصلی و جز مطالب اصلی سایت قرار بگیرد ..
این مهم ترین ایده من برای سایت است یعنی یک شبکه اجتماعی تحلیلی ، خبری بشود در اصل ...
حالا خوشحال میشم دوستان ایده هایی و راهنمایی هایی دارند بگن ...

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
املای سینما اشتباس cinema درسته

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
املای سینما اشتباس cinema درسته
خوب این دامنه ایرانی هست و اسمششم فینگیلیش هست .... و لفظ عامیانه ... دامنه اصلی ما که به ارشاد معرفی کردیم برای اخذ مجوز 30namanews.com هست البته پسوند های ir./.net.info هم هست .... که ریدیرکت میشن رو این ...

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
در زمینه محتوی قصد من در وهله اول سایت خبری ، تحلیلی سینمای ایران و جهان است.
حالا خوشحال میشم دوستان ایده هایی و راهنمایی هایی دارند بگن ...
سلام
به نظر من اول کار فقط روی اخبار سینمای جهان کار کنید.
برای تمامی فیلم ها صفحه ی خاصی وجود داشته باشه تا کاربرا بتونند در موردش بحث کنند و کامنت بزارند، تریلر ببینند، ساندترک هاشو دانلود کنند و ...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام
به نظر من اول کار فقط روی اخبار سینمای جهان کار کنید.
برای تمامی فیلم ها صفحه ی خاصی وجود داشته باشه تا کاربرا بتونند در موردش بحث کنند و کامنت بزارند، تریلر ببینند، ساندترک هاشو دانلود کنند و ...

بله این پیشنهاد خوبیه ... ما می خواهیم تمرکزمون بیشتر روی هالیوود و سینمای اروپا باشه ... تخصصی

بالا