سلام کجای سایت همراه اول نوشته امده پایین ؟ بعدش اینکه . تفاوت MCi ba TCI چی هست ؟برام سوال شده بود
با تغییر اسم شرکت مخابرات سابق به همراه اول ، اسمشم تغییر کرد . خط های قدیمی همراه اول TCI و جدیدا MCI
سلام کجای سایت همراه اول نوشته امده پایین ؟ بعدش اینکه . تفاوت MCi ba TCI چی هست ؟برام سوال شده بود
موقع ثبت نام قیمت جدید رو میزنه دقت کنیدسلام کجای سایت همراه اول نوشته امده پایین ؟ بعدش اینکه . تفاوت MCi ba TCI چی هست ؟برام سوال شده بود
نه همچین چیزی امکان نداره الان دیگه tci کلا جمع شده همه mci شدناخه سیم کارتم اول tci بود بعد که سوخت دوباره گرفتم شد . Mci می گفتن اونای که تی سی ای هست مکالماتش ارزون تر هست از این چیزا
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
راستش رفیق من از این جور شماره ها خوشم نمیاد چون خوندنش سخته. خیلی بد خونده میشه و بیشتر اوقات ادم اشتباه میکنه
راستش رفیق من از این جور شماره ها خوشم نمیاد چون خوندنش سخته. خیلی بد خونده میشه و بیشتر اوقات ادم اشتباه میکنه
خواهش این حرفا چیه
ببین تا اونجایی که من میدونم نمیشهدوست عزیز اینجا یه سوال پرسیدم ، اگه میدونی جواب بده . اینجا یا اونجا فرقی نمیکُنه ...
ببین تا اونجایی که من میدونم نمیشه
من خودم یه 912 داشتم 200 هزار تومان بدهی داشت این خط به مدت 3-4 سال قطع بود ولی بعد این همه مدت پرداخت کردم مشکلی پیش نیومد 1 ساعته هم وصل شد
912 ها سلب امتیاز نمیشن خیالت راحت
ولی خب به نظر من به صورت اقساطی پرداخت کن