• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درست شد تاپیک بسته بشه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
سلام خدمت همه اوف چه قدر اضطراب دارم.

این دسته های ما کلا مشکل داره یعنی پرش داره نمی تونی زیر مجموعه ها رو سریع انتخاب کنی سخته من چند تا طراح هم آوردم یکم ور رفتن باهاش گفتن کار ما نیست من از سر کنجکاوی رفتم تو قسمت افزون های وردپرس یه افزونه تو قسمت CATEGORY رفتم اولین افزونه به نام PS Taxonomy Expander رو نصب کردم هنوز فعال نکرده یعنی گفت نصب شما انجام شد بعدش باید بگه فعال کن افزونه رو دیگه بعد نصب اتوماتیک پرت شدم از پنل وردپرسم بیرون رفتم تو صفحه اصلی نوشته بود اوووووپسسسسس چیزی یافت نشد این صفحه 404 سایتم هست.

بعد باز وارد پنل وردپرسم شدم هر کار کردم افزونه رو حذف کنم نشد همش باز میفرغتم تو سایتم نوشته بود اوپسسسسسسس چیزی یافت نشد. رفتم تو سی پنل از اونجا افزونه رو حذف کردم ولی حالا وقتی میری رو دسته بندی سایتم کلیک می کنی همش می نویسه اوپپپپس چیزی پیدا نشد قسمت برگه ها سالمه فقط قسمت دسته بندی مشکل داره.

چیکار کنم کمک کنید :(

سایتم تو امضام هست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
پيوند يكتا رو به حالت پيشفرض برگردونيد و تست كنيد
---
سعي كنيد عنوان مناسب بزنيد ( آدم هاي حرفه اي توي شرايط سخت خودشونو كنترل ميكنن ... )

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
پيوند يكتا رو به حالت پيشفرض برگردونيد و تست كنيد
---
سعي كنيد عنوان مناسب بزنيد ( آدم هاي حرفه اي توي شرايط سخت خودشونو كنترل ميكنن ... )

دمت گرم درست شد. والله دلیل ترسم این بود این دسته بندی ما خودش مشکل داره باور کن هر کی فکر کنی رو آوردما نتونسته درست کنه کلافه شدم دیگه اینم اینطوری شد گفت هیچی در سایت رو گل بگیریم من که از برنامه نویسی چیزی سر در نمیبرم دادا :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دمت گرم درست شد. والله دلیل ترسم این بود این دسته بندی ما خودش مشکل داره باور کن هر کی فکر کنی رو آوردما نتونسته درست کنه کلافه شدم دیگه اینم اینطوری شد گفت هیچی در سایت رو گل بگیریم من که از برنامه نویسی چیزی سر در نمیبرم دادا :D

خواهش ميكنم
كار رو بايد به كاردان سپرد :)
مشكل دسته بندي ها چيه دقيقا ؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
والله پرش داره الان شما برو تو قسمت دسته بندی کامپیوتر و وسایل الکترونیکی یکم تو زیر مجموعه هاش بگرد میپره یه دفعه :(

بالا