• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درست کردن یک اکشن تو فوتوشاپ

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام دوستان
من زیاد فوتوشاپ کار نکردم،میخوام یک اکشن درست کنم و تعداد زیادی عکس رو crop کنم،میشه راهنمایی کنید ؟
crop ای که میخوام انجام بدم اینه که 1 سانت از پایینه همه ی عکس هارو crop کنه !

پیشاپیش ممنون از همکاریتون! [قلب] :دی

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز این کار رو باید با ایزار Canvas انجام بدی ، فک کنم ست کردن اکشن هارو بلد باشی ...

حین ضبط کردن اکشن کلید های Alt+Ctrl+C رو فشار بده تا ابزار Canvas Size اجرا بشه ... بعد از قسمت پایین گزینه Relative رو تیک بزن و تو قسمت height ، منفی 1 بزن و حتما مطمئن شو که ابعاد سانتی متر باشه و همچنین فلش رو به بالا باشه ، (فلش وسطی ردیف اول رو باید بزنی) ... بعد که زدی Proceed رو انتخاب میکنی و تموم ، بعد ذخیره و خروج...;)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
دوست عزیز این کار رو باید با ایزار Canvas انجام بدی ، فک کنم ست کردن اکشن هارو بلد باشی ...

حین ضبط کردن اکشن کلید های Alt+Ctrl+C رو فشار بده تا ابزار Canvas Size اجرا بشه ... بعد از قسمت پایین گزینه Relative رو تیک بزن و تو قسمت height ، منفی 1 بزن و حتما مطمئن شو که ابعاد سانتی متر باشه و همچنین فلش رو به بالا باشه ، (فلش وسطی ردیف اول رو باید بزنی) ... بعد که زدی Proceed رو انتخاب میکنی و تموم ، بعد ذخیره و خروج...;)

Alt+Ctrl+C میزنم convas size نمیاد :(
یه دونه fit image هست اون نیست ؟:blink:

بالا