• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درصد استفاده از هر یک از نسخه های سیستم عامل اندروید

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
گوگل با ارائه درصد استفاده از Google Play سرویس جدید گوگل به تمامی توسعه دهندگان و برنامه نویسان سیستم عامل اندروید کمک می کند تا برنامه ها و سرویس های خود را بگونه ای طراحی کنند که درصد زیادی از کاربران این سیستم عامل در گوشی موبایل و تبلت های خود بتوانند از برنامه های آنها استفاده کنند.

دلیل معتبر بودن این آمارها چیست ؟

در بالا نیز اشاره کردیم آمارهای ارائه شده از طریق درصد استفاده از Google Play در چهارده روز گذشته است.

همانطور که در مطلب بررسی Google Play سرویس جدید گوگل اشاره کردیم این قسمت جایگزینی برای مارکت اندروید است که در آن برنامه ها و بازی های مخصوص گوشی و تبلت اندرویدی برای دانلود و استفاده کاربران انتشار می یابد.

پس دقیقاً این آمار می تواند آمار درصد استفاده کنندگان فعال از دستگاه های مبتنی بر سیستم عامل اندروید باشد.

بررسی درصد استفاده از هر یک از نسخه های اندروید

در جدول زیر می توانید به صورت دقیق مشاهده کنید که هر یک از نسخه های انتشار یافته از سیستم عامل اندروید چند درصد از کل استفاده کنندگان این سیستم عامل را به خود اختصاص داده اند.

همچنین همانطور که مشاهده می کنید هر نسخه جدیدی که از این سیستم عامل انتشار یافته است اسم خاصی برای خود دارد.

download.php

همانطور که می بینید ۶۳.۷ درصد از کاربران سیستم عامل اندروید از نسخه های Gingerbread این سیستم عامل استفاده می کنند که دلیل اصلی این امر را می‌توان استفاده شرکت های بزرگ تولید موبایل و تبلت مانند سونی اریکسون ، HTC ، موتورولا ( Motorola ) و … از این نسخه در دستگاه های خود دانست.

پیش بینی افزایش استفاده از نسخه Ice Cream Sandwich در ماه آینده

در مطلب آیا گوشی سونی اریکسون من از اندروید ۴ پشتیبانی می کند ؟

همچنین بروزرسانی سیستم عامل گوشی های HTC به اندروید ۴ متوجه شدیم که قرار است این دو شرکت بزرگ تولید گوشی موبایل قرار است که در ماه جاری بروزرسانی هایی را برای مدل جدید گوشی های اندرویدی خود انتشار دهند.

همچنین کمپانی سامسونگ نیز که از بزرگترین تولید کنندگان تبلت در دنیا به شمار می رود در خبرهای رسمی در سایت خود ارتقاء به اندروید ۴ در بسیاری از مدل های تبلت خود وعده داده است

به همن خاطر نیز پیش بینی می شود که در ماه آینده و یا حداکثر دو ماه آینده نسخه ۴ اندروید با نام Ice Cream Sandwich و یا همان ICS بتواند میزبان بسیاری از کاربرانی باشد که در دستگاه اندرویدی خود از نسخه های Gingerbread این سیستم عامل استفاده می کنند.

منبع :
کد:
http://tortak.com/view/android-use-1390.html

aliahmad0641

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته شما هم می تونید همه این برنامه اندرویدی رو یه جا تو یک مجموعه راحت و بی دردسر استفاده کتید
اسمش مجموعه نرم افزارهای اندورید 2011 است
البته من دارمش و هنوز دارم استفاده می کنم
خیلی هم ازش راضی ام
توصیه می کنم ببینید
【 فیلم و سریال و بازی |||| هر کیفیتی که بخوای... 】
سارانا _ در حال انتقال به سایت جدید

بالا